Kuvina: Asus PadFone Infinity

Asus PadFone Infinity

Perinteinen artikkelisarjamme jatkuu taiwanilaisen Asusin mielenkiintoisella PadFone-konseptilla, jonka uusimman version sain hiljattain käsiini. PadFone Infinity on älypuhelimen ja tabletin risteytys. Se sopii erityisesti käyttäjälle, joka hakee näiden kahden laitteen saumatonta yhteispeliä.

Asusin kokonaisuus rakentuu viiden tuuman full hd -kosketusnäytöllä varustetusta Android 4.1 Jelly Bean -pohjaisesta älypuhelimesta, joka on mahdollista liittää PadFone Infinity Station -telakkaan. Se on tabletin runko, jossa on 10,1 tuuman kosketusnäyttö 1920 x  1200 pikselin tarkkuudella. Näin saadaan aikaan saumaton kokonaisuus, jossa käyttäjän sisältö kulkee vaivattomasti mukana laitteesta toiseen.

Itse PadFone Infinity -puhelin on vankkaa tekoa. Sen runko on valmistettu yhdestä alumiinin kappaleesta, joka antaa puhelimelle jämäkän olemuksen. Kyseessä on kuitenkin varsin kookas laite, sillä Asusin puhelin on selvästi esimerkiksi Samsung Galaxy S4:ää pidempi sekä leveämpi.

Tablet-telakka on tuntumaltaan huomattavasti muovisempi. Materiaalivalinta on ymmärrettävä, sillä kokonaisuuden paino pyritään pitämään kurissa. Tässä on onnistuttu varsin hyvin, sillä puhelin yhdistettynä tablettiin painaa ainoastaan 15 grammaa neljännen sukupolven iPadiä (4G-versio) enemmän. Virallinen yhteispaino on siis 677 grammaa.

Asus PadFone Infinity

Asus PadFone Infinity

Asus PadFone Infinity

Asus PadFone Infinity

Asus PadFone Infinity

Asus PadFone Infinity

Asus PadFone Infinity

Asus PadFone Infinity

Asus PadFone Infinity

Asus PadFone Infinity

Asus PadFone Infinity

9 kommenttia

 1. Samaa mieltä.

  iPhone + iPad parempi.
  Asus on ruma sana. XD

  1. …mutta padfone ja telakka maksavat n. 600 € vähemmän kuin vastaava (32Gb, 3G) iPad 4 ja iPhone 5 -combo. Ja vaikka tyytyisi karvalakkiomenoihin hintaeroa olisi 300€.

 2. Tyylikkään näköinen muistuttaa aika erehdyttävästi 1. Sukupolven Nexus 7… Niin ja plussaa lähes vankilasta androidista 🙂 !

 3. Muistuttaa aika paljon iPhonea reunoista. Apple voisi haastaa oikeuteen.

  1. Ehkä urpoin kommentti mitä hetkeen tullu vastaan.

Kommentointi on suljettu!