Google Play Edition -puhelimet saivat Android 4.3:n

HTC One Google Play Edition

Samsung Galaxy S4– ja HTC One -mallien niin sanotut Google Play Edition -variantit ovat saaneet päivityksen uuteen Android 4.3 Jelly Bean -käyttöjärjestelmään. Se on Androidin tuorein kehitysversio, joka lanseerattiin maailmalle toisen sukupolven Nexus 7 -tabletin kanssa 24. heinäkuuta.

Suomessa Google Play Edition -malleja ei ainakaan vielä myydä virallisesti. Lukijoitamme joka tapauksessa varmasti kiinnostaa, kuinka nopeasti kyseisen malliston laitteet saavat uusimmat päivitykset. Nyt voidaan todeta, että nopeasti, vaikka virallinen Nexus-sarja pyyhältääkin edelleen edellä. Noin kahden viikon viivettä ei voida kuitenkaan pitää pitkänä odotusaikana.

Jelly Beanin kolmas kehitysversio laajentaa alustan käyttäjätilien hallintaa rajoitetuilla tunnuksilla, joiden oikeudet laitteen hallitsija voi määrittää. Mukana ovat myös tuet OpenGL ES 3.0– ja Bluetooth Smart -tekniikoille.

Lähde: Engadget

6 kommenttia

  1. En tykkää Androidista edes tuollaisena….

  2. Lukijoitamme joka tapauksessa varmasti kiinnostaa, kuinka nopeasti kyseisen malliston laitteet saavat uusimmat päivitykset. Nyt voidaan todeta, että nopeasti, vaikka virallinen Nexus-sarja pyyhältääkin edelleen edellä. Noin kahden viikon viivettä ei voida kuitenkaan pitää pitkänä odotusaikana.
    No ei ole liian pitkä aika,jos vaan 2vk vielä!. 😉 Todellakin Googlella on ”petraattu”.
    Samsung toivottavasti laittaa heti myös jakoo…S4!.

    1. Vois kuvitella että ei kauheen pitkään tarvis odotella Samsungin 4.3sta kun rauta on samaa, mutta pitäähän tosin varmistaa että ne samsungin omat softat toimii kanssa uuden version kanssa.. Hyppääköhän S3 4.2:n yli suoraan 4.3?

  3. Ei ole tullut päivitystä. Galaxy nexukseen,5/8

  4. Pääasia,että kaikki toimii nykyistä sulavammin ja,että itse käyttöjärjestelmä on nykyistä yhteensopivampi (ei lagita!) Touchwiz käyttöliittymän kanssa!.

Kommentointi on suljettu!