Videolla: LG demoaa ”ikkunallista” koteloa julkistamattomalle lippulaivalleen

LG QuickWindow

Korealainen LG on ottanut mielenkiintoisen lähestymistavan 7. elokuuta julkistettavan LG G2 -lippulaivan markkinoinnissa. Hypeä nostattaakseen valmistaja on esitellyt vielä julkistamattomalle luurilleen QuickWindow-suojakotelon, jonka idea muistuttaa Samsungin S View -ratkaisua. LG:n julkaisema video antaa kuitenkin ymmärtää, että ideaa on viety aavistuksen pidemmälle.

QuickWindow on näytön päälle kääntyvä suojus, jonka etupuolella on ”ikkuna” alla olevaan näyttöön. Näin sen kautta voidaan esittää tiettyjä tietoja ilman, että läppää tarvitsee avata. Videolla nähdään muun muassa kuinka puheluun vastaaminen onnistuu pikkunäytön kautta. Mukana vaikuttaisi olevan muitakin toimintoja, joiden välillä käyttäjä pystyy siirtymään ruutua pyyhkäisemällä.

Lisävarustetta tukevan LG G2:n odotetaan tulevan 5,2 tuuman full hd -näytöllä, Snapdragon 800 -piirisarjalla ja huimalla kolmella gigatavulla RAM-käyttömuistia.

Lähde: Phone Arena

4 kommenttia

  1. Jotenkin outoa, että ensin kasvatetaan näyttöjen kokoa ja sitten pitää saaha suojakuoret, joilla pienen näytön saa taas takaisin. Lisäksi tämä ratkaisu on kyllä erittäin tökerön näköinen. Makuasioitahan nämä toki ovat.

    1. Jotenkin outoa, että on jonkun mielestä hienoa että puhelin on valmistettu ylipaksusta ja painavasta muovista, ja sitten se pitää vielä vuorata tökerön näköiseksikin jollain ”silikonokuorilla”.

  2. Ideahan ei ole suoraan kopsattu samsung galaxy s4:n view flip coverista 😉

Kommentointi on suljettu!