5,9 tuuman HTC One Max tulossa – kuva vuoti verkkoon

HTC One Max

Ensin tuli mini ja seuraavaksi luvassa on HTC One -lippulaivasta venytetty HTC One Max -variantti. Kyseisestä uutuudesta on nyt vuotanut Kiinan suunnalta verkkoon luotettavan näköinen kuva, joka ei toisaalta paljasta laitteesta mitään yllättävää. Se on suuremmalla näytöllä ja tehokkaammalla piirisarjalla varustettu One, joka noudattaa esikuvansa muotokieltä.

Huhu kertoo kuvassa esiintyvän HTC One Max -variantin sisältävän 5,9 tuuman 1920 x 1080 pikselin kosketusnäytön ja 2,3 gigahertsiin viritetyn Snapdragon 800 -neliydinpiirisarjan. Mukana olisi myös tuki kahdelle SIM-kortille, joka viittaa, että kyseessä on Aasiaan suunnattua versio uutuudesta. Muualla se nähdään todennäköisesti perinteisesti yhdellä SIM-paikalla. Laitteessa on tietojen mukaan lisäksi microSD-paikka.

HTC One Maxin saatavuudesta ei ole vielä tarkkoja arvioita. Joidenkin huhujen mukaan sen julkistus saattaisi tapahtua IFA 2013 -messuilla syyskuun alkupuolella. Hyvin mahdollista, sillä valmistaja itse on jo aloittanut laitteensa ennakkomarkkinoinnin alla nähtävällä videolla.

Lähde: TechnoBuffalo

1 kommentti

Kommentointi on suljettu!