Moto X:ää ei todennäköisesti nähdä Euroopassa

Moto X

Kauan huhuttu ja odotettu Moto X esiteltiin maailmalle viimein elokuun 1. päivä. Kyseessä on täysin uusi tuote, joka eroaa muotoilultaan ja olemukseltaan Motorolan aikaisemmista tuotteista. Se on valmistajan uusi lippulaiva, vaikka puhelin ei tehollisesti Samsung Galaxy S4:n ja HTC Onen kaltaisten laitteiden kanssa kilpailekaan.

Motorola kertoi esittelyn yhteydessä, että Moto X nähdään markkinoilla Yhdysvaltojen lisäksi Kanadassa ja Latinalaisessa Amerikassa. Pocket-lint-verkkosivuston saaman tiedon perusteella laitteen saapuminen Eurooppaan vaikuttaa erittäin epätodennäköiseltä. Sivuston saaman lausunnon mukaan valmistajalla ei ole tällä hetkellä aikeita tuoda Moto X:ää Eurooppaan.

Eurooppalaisten asiakkaiden ei ole kuitenkaan syytä huolestua liikaa, sillä Moto X on vain yksi osa suurempaa tuoteperhettä. Yhtiö aikoo jatkossa tuoda uuden konseptin mukaisia tuotteita myös vanhalle mantereelle.

Menisikö Moto X hankintaa, jos se saapuisi Suomeen? Paljonko olisit siitä valmis pulittamaan?

Lähde: Pocket-lint

4 kommenttia

  1. Menisi ja joku 450 olisi kohtuullinen hinta. Tämä sillä edellytyksellä, että google kytkösten vuoksi päivitykset luuriin tulisivat vain pikkaisen nexuksia myöhemmin (puhutaan muutamasta viikosta). Jos taas moto ei pysty tarjoamaan päivityksiä nopeasti, ostaisin jotain muuta.

  2. Ja vaimolle tuo tulisi vaikka päivitykset eivät tulisikaan pikana.

  3. Ehkä nexus ennemmin, riippuu paljon hinnasta

  4. 300-450 on mielestäni hyvä hinta älypuhelimelle, 700 en ikinä maksaisi mistään luurista. Midrange huokuttaakin jos paketti on järkevä ja mistään merkittävästä ei jää paitsi.
    Haluaisin nähdä Androidissa enemmän tätä WP tyyppistä lähestymistapaa laitevalmistajilta. Käyttistä ei ole turhaan hidasteta (ja rumenneta) turhalla kilkkeellä, vaan panostetaan muutamaan aidosti arvokkaaseen sovellukseen tai parannetaan pääsovellusten toiminnallisuutta. Parempi myös päivitysten kannalta, mikä on tärkeää.

Kommentointi on suljettu!