Samsung Galaxy Note 3 julki 4. syyskuuta

Samsung Unpacked 2013

Uuden Galaxy Note -mallin odottelijoiden kannattaa ympyröidä kalentereistaan päivämäärä 4. syyskuuta. Kyseisenä päivänä korealainen Samsung järjestää Berliinissä Unpacked 2013 Episode 2 -tapahtuman, jonka aiheena on lähes varmuudella Galaxy Note 3.

Kolmannen sukupolven Galaxy Notelta odotetaan paljon. Sisältä pitäisi löytyä Samsungin uuden sukupolven Exynos 5420– tai Qualcomm Snapdragon 800 -siru. Mahdollisesti järjestelmäpiiri tulee jälleen vaihtelemaan markkina-alueittain. RAM-muistia huhutaan olevan peräti kolmen gigatavun verran. Mukana on luonnollisestikin myös tuki LTE-yhteyksille.

Kosketusnäytön koosta on muutamia huhuja. Se tulee mitä ilmeisimmin sijoittumaan lähelle kuutta tuumaa. Tarkkuutena on tietenkin 1920 x 1080 pikseliä.

Tuoreimpien tietojen mukaan laite pohjautuisi uusimpaan Android 4.3 Jelly Bean -käyttöjärjestelmään.

Lähde: Sam Mobile

12 kommenttia

 1. The tue beast of smartphones! Tämä täytyy saada 😉

 2. Toivoisin kyllä 5,3-5,5 tuuman näytöllä olevia SG Note 3 varianttimalleja tulevan!.

 3. Katsotaan ensin että voittaako edes Sony Xperia Ultraa,, ennenkuin puhutaan mitään pedoista 😉

 4. Toivottavasti eivät kasvattaisi puhelimen fyysistä kokoa – nykyinen on minulle juuri passeli. Jos näyttö kasvaa ja reunat pienenee niin se on tietty tervetullutta. Innolla jään odottamaan miten ovat kehittäneet S-peniä.

 5. Kyllä himottaisi mutta nykyinen note 2 saa luvan palvella vielä nuutaman vuoden.

 6. Ei kiinnosta Samsungin Notet.
  Nokian myöhemmin tänä vuonna mahdollisesti tuleva suuri näyttöinen Lumia sen sijaan on aivan jotakin muuta.

  1. Eemeli tiedetään, että sua ei kiinnosta Samsung, ei sitä tarvii joka uutisessa mainostaa. Ja kiva että Nokia kiinnostaa, mutta ei sitäkään tarvii aina mainita!
   Millaista lie sun elämä, kun mikään pysy salassa..
   Mutta asiaan, tälle ehdottomasti kovin vastus löytyy Sonylta. Katsoin phonedogin unboxing videon Ultrasta ja ei voi muuta sanoa, kun että on upea laite!

   1. Itsekin piti katsoa tuo pätkä. Tai ainakin alkua, mutta onhan tuo nyt jo selkeä tabletti. Muksujen ja teinien laitteita millä on kiva surffailla välitunnilla ja kuljettaa repussa. Yli kolmekymppisenä tulee aina naureskeltua näille julkisilla paikoilla tabletteihin puhuville. Kohtuullisen hölmön näköistä hommaa.

  2. Mutta juurikaan ketään muita ne Windows Phonet ei kiinnostakaan. Näkeehän sen myyntimääristä.

 7. Jep, ja aina on hauska katsoa, kun joillain on puhelin 10 sentin päässä naamasta, kun yrittävät nähdä pieniltä näytöiltään jotain. 😀

Kommentointi on suljettu!