Pressikuva tänään julkistettavasta LG G2:sta vuoti verkkoon

LG G2 lehdistökuva

Twitter-persoona, evleaks, on vuotanut verkkoon tänään kello 18 Suomen aikaan julkistettavan LG G2:n virallisen lehdistökuvan. Nyt laite nähdään ensimmäistä kertaa koko komeudessaan ja vaikuttaakin siltä, että korealaisvalmistaja on nipistänyt sivureunat äärimmäisen kapeiksi. Samalla taakse sijoitetut painikkeet nähdään nyt aikaisempaan selvemmin.

New Yorkissa tänään esiteltävä LG G2 on korealaisvalmistajan tuleva lippulaivapuhelin. Se heittää hyvästit Optimus-brändille ja sisältää tehoa sekä suuren kosketusnäytön. Puhelin perustuu Androidiin, jolle LG on todennäköisesti antanut oman kosketuksensa käyttöliittymällään.

Miltä G2 vaikuttaa ennakkotietojen valossa?

Lähde: evleaks

17 kommenttia

 1. Hieno puhelin, miksiköhän äänenvoimakkuuden säädin pitää olla kameran linssin alla takakuoressa?!? Tulee varmasti sotkettua sormilla linssin suojaa kun etsii näppituntumalla säädintä puhelimen takaa.

  1. Linssin turhaantuminen tuli itsellekin heti mieleen. Jossakin sanottiin, että syynä on laitteen ohuus eli näppäimet eivät olisi mahtuneet kylkeen. Mitenkä tuo ratkaisu käytettävyydeltään sitten toimii, jää nähtäväksi. Pienet kehykset(ei välttämättä liika ohuus) on ainakin aina hyvä juttu.

   1. Tuhraantuminen, ei turhaantuminen 😀

   2. Jep! 🙂 niin minäkin tykkään. Näyttö ilman surureunaa on hyvän näköinen!
    Toivottavasti muutkin valmistajat tekevät samoin. 😉

    1. Ihan hyvä aihio, mutta persoonallisuus puuttuu täysin. Takakansi taasen on vain ruma

 2. Voi olla ihan näppäräkin sijoittelu. Sormet on automaattisesti jokseenkin oikeilla paikoillaan. En ole ikinä ymmärtänyt miksi paljon käytetty virtanäppäin pitää olla puhelimen päädyssä. Tällöin siitä pitää erikseen painaa ja ottaa vasta sitten käteen oikeaan käyttöasentoon. Tai vaihtoehtoisesti käyttää toista käyttä. Toinen toimiva sijoittelu on laitteen sivussa kuten Nokialaisissa on aina ollut.

 3. Lievästi ottanut vaikutteita Galaxysta.

 4. Ei persoonallisuutta. Etupuoli muistuttaa SGS4:sta ja takakuori on aivan järkyttävän näköinen.

  1. Täysin samaa mieltä!

   S4 on aivan samanlainen etupuoli…
   Takanta ruma..

  1. Saanen epäillä, että mobiilitouhuista kiinnostuneita ihmisiä kiinnostaisi ostaa kohta vuoden ikäinen luuri käytettynä. Etenkin kun dx:stä saa tuohon hintaa saman vehkeen uutena.

   1. Dealextremeäkö meinaat, en tiennytkään että ne shippaa myös suomeen. Mites takuuasiat toimii Suomessa jos tuolta tilais esims luurin, ja onko jotain mitä pitäis ottaa huomioon?

    1. Mennessäsi sivulle suomalaisesta IP:stä niin yläreunan palkissa lukee puolikkaan kissan kokoisilla kirjaimilla ”Free shipping to FI” lipulla höystettynä. 🙂 Takuut toimii ihan siin missä kuin muissakin nettikaupoissa, tarkemmat tiedot löytyy Help -ja FAQ-osioista. Puhelinta en ole tuolta hommannut, mutta tietokoneen komponentteja ja muuta roinaa kylläkin. Mainiota palvelua ja hinnat kohdillaan.

    2. Kiitti vinkistä. Pitää käydä kurkkimassa.

 5. En ymmärrä miksi nuo reunat pitää tehdä noin ohuiksi? Käytettävyys kärsii kun kämmen hinkkaa kokoajan näyttöä. Reunoja pitää olla niin että saa hyvän otteen ilman näytön hipaisuja.

  Eikä nuo takanäppäimet kuulosta miltään kantilta järkevältä. Jos siinä olisi se sormenjälkien lukija niin sitten olisi toinen juttu, se olisi oikealla kohdalla takana.

  Ennakoiden mukaan tuo ei tuo mitään uutta, ja lg on mennyt vissiinkin sotkemaan koko jaskan omalla käyttöliittymällään.

 6. Positiiviselta näyttää, että tuossa ei taida olla kapasitiivisia näppäimiä näytön alla, ne ovat pirun keksintö!

Kommentointi on suljettu!