Korealaisvalmistajan Android-puhelimessa sormenjälkitunnistin

pantech-vega-lte_A

Pantecha on esitellyt hiljattain Koreaan uuden Vega LTE-A -puhelimen, joka on kaikin puolin varsin makean kuuloinen Android 4.2 -laite. Se tukee Etelä-Korean edistyksellistä LTE-A-verkkoa ja sisältää 2,3 gigahertsiin viritetyn Snapdragon 800 -neliydinsirun. Puhelin saapuu myyntiin Koreassa vielä elokuun aikana.

Puhelimen mielenkiintoisin ominaisuus on aivan ehdottomasti sormenjälkitunnistin. Se on sijoitettu samaan kehykseen 13 megapikselin kameran ja kuvausvalon kanssa. Sitä voidaan käyttää muun muassa laitteen lukituksien poistamiseen sormenjäljen avustuksella.

Pantech Vega LTE-A:n muita ominaisuuksia ovat 5,6 tuuman full hd -kosketusnäyttö, kaksi gigatavua RAM-käyttömuistia, 16 tai 32 gigatavua tallennustilaa ja 3100 milliampeeritunnin akku, joka latautuu valmistajan mukaan täyteen 94 minuutissa.

pantech-vega-lte_A_2

Lähteet: Android Community & Engadget

1 kommentti

  1. muuten onnistunut muotoilu mutta pituutta voisi olla vähän vähemmän!

    mielestäni ”onnistunut muotoilu” mahdollistaa käyttäjälle miellyttävän optimaalisen visuaalisen kokemuksen, joka tapahtuu näytön kautta.
    muotoilun tehtävä on tuoda laitteen näyttö katsojan näytölle. näytön koko vaikuttaa visuaaliseen kokemukseen oleellisesti. näyttöä ympäröivät mustat, leveät ”surureunat” eivät tuo näytölle lisäarvoa… päinvastoin häiritsevät visuaalista kokemusta.
    useat nokian puhelimet näyttävät enemmänkin työkäyttöön suunnitelluilta ”turvasaappailta” kuin visuaalisesti houkuttelevilta vapaa-ajan tuotteilta.

    onnistuneen muotoilun esteenä eivät tänä päivänä ole laitteiden komponettien koko vaan suunnittelijoiden luovuus ja ammattitaito.

Kommentointi on suljettu!