Videolla: uusi Motorola Moto X

Moto X

Matkapuhelinvalmistaja Motorola nousi kerralla mobiilimaailmaa seuraavan kansan tietoisuuteen uudella Moto X -puhelimellaan. Kyseessä on kaikin puolin mielenkiintoinen kokonaisuus, joka muista Android-lippulaivoista poiketen keskittyy kokonaisvaltaiseen käyttökokemukseen tekniikalla paukuttelun sijaan. Mutta riittääkö tämä, sillä laitteen 199 dollarin kytkyhinta on Yhdysvaltojen markkinoilla paljon?

Moto X rakentuu Android 4.2 Jelly Bean -käyttöjärjestelmän, 4,7 tuuman 720p-tasoisen kosketusnäytön ja 1,7 gigahertsin Snapdragon S4 Pro -piirisarjan ympärille. Puhelimen takaosa on miellyttävästi kaareutuva ja Motorola tarjoaa siihen useita värivaihtoehtoja, joista kuluttaja voi valita mieleisensä kätevän nettipalvelun kautta. Lisäksi Motorola lupaa uutuudelleen 24 tunnin akkukeston, joka toteutuessaan olisi monelle käyttäjälle varsin mieluinen yllätys.

Uutukainen saapuu ensimmäisille markkinoille elo-syyskuun taitteessa.

Lähteet: The Verge & Engadget

4 kommenttia

  1. Onhan tuo aika hyvän näkönen… Pitkästä aikaa.

  2. Ei tähän oikein muuta voi sanoa kuin, että pirun kalliit custom kuoret. iPhone 5 halvempi kuten myös lähes kaikki muut Android-laitteet. Videossakin sanotaan, että ääniohjaus ei toimi täydellisesti kuten ei toimi missään muussakaan puhelimessa. Ainut fiksu juttu tuossa tuntuu olevan tuo Nokialta kopioitu standby näyttö. Kuulostaa flopilta, mutta jos Google lyö tarpeeksi markkinointirahaa ja jenkit tuntevat isänmaallisuuden tunteen sydänmessään niin saattaa tämä hiukan myydäkin. Ei tämä kuitenkaan mikään game changer Motorolalle ole.

    1. ”Kuulostaa flopilta, mutta jos Google lyö tarpeeksi markkinointirahaa ja jenkit tuntevat isänmaallisuuden tunteen sydänmessään niin saattaa tämä hiukan myydäkin.”

      Kyllä noissa revikoissa, etenkin Engadgetin, hehkutettiin aika kunnolla laitetta. Ehkä vähän liikaakin – itsellenikin hiipi mieleen tuo kotiinpäin vetäminen. Etenkin kun ääniohjausta kehuttiin innostuneesti, mutta sitten sivulauseessa todettiin, että se on todellisuudessa samanlaista kuraa kuin tähänkin asti.

  3. Hintaa on vähän liikaa mutta muuten hyvä midrange paketti. Akunkestosta, kustomoinnista ja turhakeominaisuuksien poissaolosta plussaa.

Kommentointi on suljettu!