HTC tuo Desire 500 -puhelimensa myös Suomeen

Desire 500

Aasiaan heinäkuun lopulla lanseerattu Desire 500 saapuu myös Suomeen, ilmoittaa HTC. Kyseessä on keskihintainen Android Jelly Bean -pohjainen älypuhelin, joka saapuu Suomeen syyskuun loppuun mennessä.

Uusi Desire 500 pyrkii pakkaamaan tehokkaan piirisarjan, laadukkaan kameran ja hyvän näytön kohtuullisen hintaiseen kokonaisuuteen. Puhelin sisältää kalliimman hintaluokan malleista tutun BlinkFeed-ominaisuuden, joka kokoaa kotinäkymään uutiset ja ystävien sosiaalisten palveluiden päivitykset. Laitteen ominaisuuksia hallitaan 4,3 tuuman 800 x 480 pikselin kosketusnäytöltä.

Kokonaisuuden sydämenä on Qualcomm Snapdragon 200 -piirisarja, joka sisältää neljä 1,2 gigahertsin suoritinydintä. RAM-käyttömuistia löytyy gigatavun verran. Muistikortilla laajennettavaa tallennustilaa puhelimessa on neljän gigatavun verran ja yhteysominaisuuksiin kuuluvat HSPDA, A-GPS, Bluetooth 4.0, WiFi sekä DLNA.

HTC Desire 500:n takaa paljastuu kahdeksan megapikselin BSI-sensorilla varustettu kamera. Mukana on taiwanilaisvalmistajan oma kuvaprosessori, joka on tuttu lippulaivoista. Etupuolella on 1,6 megapikselin kamera.

Uutuus on kooltaan 131,8 x 66,9 x 9,9 millimetriä ja se painaa 123 grammaa.