Videolla: LG G2 -lippulaiva

LG G2

Uusi LG G2 on todellinen tehokäyttäjän unelma. Laitteesta kun löytyy viimeisintä huutoa olevaa tekniikkaa ja ohjelmistopuolelta kaikki tarvittavat ominaisuudet ja vähän päälle. Toimintoja pullollaan oleva G2 saapuu myyntiin keskeisillä markkina-alueilla seuraavan kahden kuukauden aikana.

Android 4.2 Jelly Bean -käyttöjärjestelmään ja 5,2 tuuman full hd -kosketusnäyttöön perustuva lippulaiva on markkinoiden ensimmäinen älypuhelin, jossa kaikki sen näppäimet sijaitsevat takaosassa. Syy tähän löytyy markkinatutkimuksesta, jonka mukaan kuluttajien on hankala ylettyä suurten älypuhelimien sivuilla oleviin painikkeisiin. Niinpä yhtiö päätti ratkaista asian sijoittamalla tarvittavat painikkeet taakse.

Puhelimen sisällä jyskyttää 2,26 gigahertsin Snapdragon 800 -piirisarja. Takana komeilee 13 megapikselin kamera optisella kuvanvakaimella. Pakettia täydentää CD-tasoa parempi 24-bittinen 192 kHz:n äänentoiston, joka kuullaan nyt ensimmäistä kertaa älypuhelimessa.

Lähteet: Engadget & The Verge

14 kommenttia

 1. ”Pakettia täydentää CD-tasoa parempi 24-bittinen 192 kHz:n äänentoiston, joka kuullaan nyt ensimmäistä kertaa älypuhelimessa.”

  Mikähän logiikka tässä on, kun useimmiten kännykästä kuunneltava musa ei ole edes CD-tasoista(eikä tarvitsekaan olla)? Sama kuin yli 100 hz televisioissa? 😀

  Ja ei-irrotettava akku lyhentää laitteen elinkaarta.

 2. Erittäin hyvältä kyllä näyttää. LG on päässyt mukavaan vauhtiin nyt kun keskittyi Androidiin ja potkaisi toivottoman Windowsin pihalle.

 3. Huono ratkaisu siirtää näppäimet taakse, en ymmärrä. Kuka nyt yhdellakädellä puhelinta käyttäisi. Paitsi yksi kätiset mutta aika pienet markkinat. Kaiken lisäksi ruma puhelin.

  1. Itse ainakin käytän lähes pelkästään yhdellä kädellä. Kaksi kättä jatkuvasti on mulle sama kuin tabletti. Erityisesti naisen puhelimen käyttö näyttää melko kömpelöltä.

   Tätä kun katsoo niin Symbian alkaa näyttämään todella simppeliltä. Eikö Androidin pitänyt olla helppo käyttää? Älyttömästi valikoita ja meno on jatkuvasti todella sekavaa.

   1. Samaa mieltä. Tämä on mennyt samanlaiseksi valikko- ja asetusviidakoksi, kuin Symbianeilla pari vuotta sitten

 4. Tuo näyttö ohuilla reunuksilla on tosi tyylikäs! Ostan ehkä tämän seuraavaksi puhelimeksi, tai sen tulevan halvemman iPhonen.

 5. Sanotaanko vaikka näin: jos joku ei osaa käyttää Androidia , ei sillä liiku päässä juuri muuta kuin silmät.

  1. Ei kyse olekaan siitä osaisiko sitä käyttää, mutta se on mennyt hirveäksi valikko- ja asetusviidakoksi.

   1. Se peruskäyttö on kyllä Androidissakin helppo.
    Lisäksi launcherin voi halutessaan helposti vaihtaa vaikka miten yksinkertaistettuun, marketista löytyy erityisryhmillekin (näkövammaiset jne) räätälöityjä ratkaisuja.

 6. Android on tehokas, moderni ja muokattava järjestelmä. Edellyttää laajamittaiseen hyödyntämiseen normaaleja tietokoneen käyttötaitoja, mutta ei pakosta jos tyytyy älypuhelimen peruskäyttöön. Ymmärrän tietysti, että on ihmisiä, jotka haluavat helppokäyttöisen järjestelmän, eikä muokkaus houkuta yhtään. Heille on onneksi tarjolla iPhone.

 7. Toi on jo vähän tyylikkäämpi, kun muut Androidit. ( käyttöjärjestelmää meinaan )

  iOS on silti parempi… ja windows!

  1. Joo, jos ultimaalista helppokäyttöisyyttä vaatii niin iPhone on oikea valinta. WP:ssä taas ei oikein ole mitään järkeä, koska käytännössä on vain huono Apple kopio ilman ohjelmia (IMHO).

   1. Aina ei kuitenkaan kannata vain jumiutua pelkkien mielipiteidensä orjaksi. Taitaa tuo kopiointipuolikin kalahtaa vähän toisen pajan nilkkaan, kun kuvia Applen päivitestystä iOS-käyttiksestä kattelee. Ainainen ”ilman ohjelmia” renkutuskin alkaa olla vähän pohjatonta, jos käytössä on WP8:lla varustettu Lumia.

Kommentointi on suljettu!