Videolla: Lumia 1020:n kamera tyylikkäästi markkinoituna

Lumia 1020 keltainen

Nokia on julkaissut YouTubessa erittäin tyylikkään videon, joka kuvastaa Lumia 1020:n kameran toimintaa. Siinä esitetään, kuinka valo sinkoaa itsensä linssien läpi kuvanvakaimen hoitaessa tehtävänsä ja kuvan lopulta muodostuessa käyttäjän nähtäville puhelimen ruudulle. Video näytettiin ensimmäisen kerran laitteen julkistuksen yhteydessä 11. heinäkuuta.

Yhdysvalloissa jo myynnissä oleva Lumia 1020 on seuraaja Nokia 808 PureViewille. Siinä on 41 megapikselin kamera, optinen kuvanvakain ja kolminkertainen häviötön zoomi. Ohjelmisto mahdollistaa kuvien zoomailun jälkikäteen ja tätä Nokia kutsuu zoomin uudelleen keksimiseksi.

Uutukaisen muita ominaisuuksia ovat Windows Phone 8 -käyttöjärjestelmä, 4,5 tuuman 1280 x 768 pikselin PureMotion HD+ -kosketusnäyttö, 1,5 gigahertsin Snapdragon S4 -tuplaydinsuoritin, kaksi gigatavua RAM-käyttömuistia ja 32 gigatavua tallennustilaa.

Lähde: e’s PhoneBlog

13 kommenttia

 1. Nokialta jälleen video/mainos, josta ei kukaan hyödy yhtään mitään.

  Olisivat tehneet mainoksen, jossa kerrotaan miten laitetta käytetään.

 2. Vai että original markku ei osaa käyttää puhelimen kameraa? Ei tuo nyt mitenkään vaikeaa ole. Tuolla ottaa kuvan samalla tavalla kuin lumia 920:sellä, mutta sen kameran asetuksia voi säätää näytöstä samallailla kuin nokia 808:lla ja näin ollen kamera toimii siis kuten pokkarikin. Videoita on youtube täynnä, jopa noita lumia 1020 kameran käytön esittelyvideoita.

 3. Wow mikä video! 🙂 Todella hienosti tehty.

    1. Oho. Menestyksekäs ura blogikommentoijana on näemmä tuonut esiin kadoksissa olleen veljeni. 🙂

 4. Onpa coolin näköinen. Taidankin ostaa tuon, enkä samsungin uusinta.

 5. Video vissiin mainostaa kameran hitautta kuvan ottamisessa, niin kauan tuossakin kesti että päästiin kuvaan asti. 🙂

 6. Näyttävä mainos. Vähän eri luokkaa kuin aikaisemmin kohua aiheuttanut pyöräilypätkä 🙂

Kommentointi on suljettu!