Tuleva Galaxy Note 3 perustuu Android 4.3:een

Note_3_Android

Korealaisen Samsungin tulevalle Galaxy Note 3:lle on myönnetty DLNA-sertifikaatti. Uutinen tässä on se, että järjestön sivustolla kerrotaan uutuuslaitteen perustuvan Android 4.3 Jelly Bean -käyttöjärjestelmään. Tämä on varmasti iloinen uutinen kaikille kolmannen sukupolven Galaxy Notea odottaville lukijoillemme, sillä 4.3 on tällä hetkellä Androidin tuorein versio.

Galaxy Note 3:n uskotaan olevan kaikilta osin kova paketti. Viimeisimpien tietojen mukaan siinä olisi mallista riippuen Snapdragon 800– tai Exynos 5420 -piirisarja ja 5,7 tuuman full hd -kosketusnäyttö. RAM-muistia pitäisi olla hurjat kolme gigatavua. Onkin mielenkiintoista seurata toteutuuko huhu, sillä vastaava tieto pyöri ilmassa myös LG G2:n ympärillä. Lopulta LG:n uudessa lippulaivassa oli kuitenkin käyttömuistia kaksi gigatavua.

Uutuuden julkistus lähenee kovaa vauhtia. Samsung esittelee Galaxy Note 3:n maailmalle Berliinistä käsin 4. syyskuuta.

Lähde: Phone Arena

4 kommenttia

  1. Toivottavasti 5,5 tuumaisella näytöllä varustettu ”variantti” malli tulee tännekin myyntiin!.

  2. Toivottavasti puhelimen fyysinen koko ei enää kasvaisi, nykyinen on juuri siinä rajalla, että suurempaa en ostaisi. Jos saavat S3->S4 tyyliin suurennettua näyttö pysymällä samoissa fyysisissä mitoissa, niin se voisi toimia.

  3. Itse toivon Noten tulevan 6″ näytöllä. Se olis itselleni sopiva koko.

  4. En usko 6″ versioon, sillä Megat on 5.8 ja 6.3 tuumaiset ja luulen niiden olevan suurimmat puhelimet. Tällöin note 3 olisi joko edeltäjänsä kokoinen – 5.7″. Tämän arvion taustalla on vahva henkilökohtainen MuTu-tutkimus. Niin ja taskusta löytyvä Note 2 joka voisi suureta hieman, mutta vain hieman pysyäkseen käytettävänä.

    ps. Kokeilin gigantissa tuota isompaa megaa ja se tuntui isolta jopa Noten (2) käyttäjälle.

Kommentointi on suljettu!