Samsung Hennessy: Simpukka-Android Aasiaan

Samsung Hennessy

Korealainen Samsung on esitellyt markkinoille Android-pohjaisen simpukkapuhelimen, joka on nimeltään Hennessy. Se on kahdella näytöllä varustettu laite, joka vaikuttaisi ainakin aluksi saapuvan Aasian markkinoille. Hinta- tai saatavuustietoja ei ole vielä virallistettu.

Samsung Hennessyn molemmat kosketusnäytöt ovat kooltaan 3,3 tuumaa ja tarkkuudeltaan 480 x 320 pikseliä. Sisällä sykkii 1,2 gigahertsin neliydinsuoritin ja puhelin tukee CDMA- sekä GSM-yhteyksiä. Kannessa olevat kapasitiiviset painikkeet mahdollistavat Android 4.1 -käyttöjärjestelmän täysimittaisen hyödyntämisen.

Puhelimen muita ominaisuuksia ovat microSD-muistikorttipaikka, viiden megapikselin kamera, kaksi SIM-korttipaikkaa, GPS, Bluetooth ja WiFi.

Lähde: Engadget

7 kommenttia

 1. tällänen isommilla ja tarkemmilla näytöillä ja rinnalle vielä qwerty malli niin samsungilla olisi käsissään sekä kosketusnäyttökammoiset ja qwertyjä kaipaavat käyttäjät.

  1. Kyllä. Gsmarenan mukaan 18,6mm paksu ja yli 200 grammainen möhkäle budjettiluokan komponenteilla. Tällaisenaan tämä on huono kosketusnäyttöpuhelin ja vanhanaikainen läppäpuhelin samassa.

   Näppäimistö on kiva, mutta alfanumeerisella kirjoittaminen on itselleni vielä epämiellyttävämpää/hitaampaa kuin on-screen qwertyllä – fyysinen qwerty tai ei mitään, kiitos.

 2. Hassun 😀
  Jostain syystä tulee Symbian-puhelin mieleen. Paksu ja kömpelön näköinen.

   1. On tainnut jo ottaa. Sympparilla taisi olla esim. 2006 reilun 70% markkinaosuus, Androidilla jo enemmän.

 3. Koskahan ne tekis moisen taivuteltavalla näytöllä. Aukeis het hurjan kokoinen näyttö sieltä sisältä. Ja ois vaikka mitä näppistä.

Kommentointi on suljettu!