Microsoft julkaisi korjatun YouTube-sovelluksen Windows Phonelle

YouTube Windows Phone

Keväisen yhteentörmäyksen jälkeen Microsoft myöntyi poistamaan julkaisemansa YouTube-sovelluksen, sillä Google ei ollut iloinen kaikista sen tarjoamista ominaisuuksista. Näihin kuuluivat muun muassa se, että mainoksia ei esitetty ja käyttäjä pystyi lataamaan videoita puhelimeensa. Nyt kyseiset seikat on korjattu ja sovellus on jälleen Windows Phone -käyttäjien ladattavissa (7.5- ja 8-versiot).

Sovellus tuo mukanaan muutamia uudistuksia. Se mahdollistaa videoiden lataamisen YouTubeen sekä live-lähetyksien katselemisen. Muutoinkin kyseessä on kattava kokonaisuus, jolla pääsee esimerkiksi soittolistoihin sekä pystyy hallitsemaan omaa profiiliaan.

Lataa uusi YouTube-ohjelma Windows Phone -kaupasta.

Lähde: The Verge

4 kommenttia

  1. Todella hyvä YouTube-sovellus kyseessä. Itse tykkään kovasti.

  2. Itellä on YHÄ edelleen puhelimessa vanhempi YouTube -sovellus, jossa ei näy mainoksia ja videot pystyy lataamaan Lumiaan myöhempää katsomista varten. En vain ole raaskinut päivittää luopuakseni noista hyvistä jipoista.. 🙂

  3. Aivan sairaan hyvä sovellus, juuri päivitin:
    http://aijaa.com/2zmnPj

    Semmonen laatuvehje muutenkin tämä Nokia että ihan turha yrittää mitään videotiedostoa lähettää sähköpostillakaan kun ei ne näy.

Kommentointi on suljettu!