Nokia Lumia 925:n myynti Suomessa käynnistyi

Lumia 925

Kuten jo viime viikolla ennustin, ei Lumia 925:n saatavuutta Suomessa jouduttu odottamaan enää pitkään. Uutuus on itse asiassa tänään saapunut myyntiin Nokian lippulaivamyymälään, joka sijaitsee Helsingissä Aleksanterinkadulla. Jälleenmyyjät saavat Lumia 925:n valikoimiinsa kuitenkin vasta 29. päivä elokuuta.

Suurelta osin Salossa kehitetty Lumia 925 tuo Nokian mallistoon odotetun vaihtoehdon, joka panostaa ohueen rakenteeseen, laadukkaisiin materiaaleihin ja hyviin ominaisuuksiin. Puhelimessa on herkkä 4,5 tuuman 1280 x 768 pikselin kosketusnäyttö, 1,5 gigahertsin Snapdragon-tuplaydinsuoritin, 16 gigatavua tallennustilaa sekä 8,7 megapikselin PureView-kamera.

Lumia 925 on saatavilla mustana, harmaana sekä valkoisena. Sen myyntihinta Nokian lippulaivamyymälässä on 469 euroa.

9 kommenttia

  1. Yllätävä kyllä, Noksu hinnoitteli tämän oikein. Nyt se voi myydä hyvinkin. Taitaa itsellekin päätyä.

    1. Samaa mieltä. Satasen lisä 920:seen nähden pystytään oikeuttamaan uudella, kevyemmällä designilla. Tämä ero vielä pysynee hetken tässä, kun 925:n hinta hieman niiaa neljänsadan tienoille ja 920:stä ruvetaan hankkiutumaan eroon 299 hinnoilla. Oletin, että tälle tulee hintaa noin 500, jolloin 920 olisi ollut ehdottomasti parempi kauppa.

  2. Loistavasti hinnoiteltu.. Suht samaan hintaluokkaan 920:n kanssa.. Nyt saa ostajat valita, arvostavatko keveyttä ja amoled näyttöä vai valmiina olevaa langatonta latausta ja isompaa muistia.. Nyt sitten tuleva 1020 malli myyntiin 599e hinnalla, niin näyttää erittäin hyvältä..

  3. Hinta on positiivinen yllätys. Tämä on ehdottomasti Nokian kiinnostavin laite tällä hetkellä ka uskon, että tämä tulee myymään paljon meillä suomessa.

    Onkohan tämä myynyt muualla miten ja millä hintaa ollut myynnissä?

  4. Ei paljon innosta, ostan lumia 1020, minkä olen ennakkovarannut. Tuo 925 ei paljoa eroa 920:stä, muuta kuin muotoilulla, keveydellä ja langattomanlatauksen puutteella, sekä pienemmällä muistilla, eli 16gb muistilla.

  5. Sain uuden 925 käyttöön, upea puhelin !!!!

Kommentointi on suljettu!