Suurinäyttöinen Lumia 825 tulossa?

Nokia logo

Huhuja Nokia Lumia 825:stä leviää verkkoon. Se olisi Lumia 625:n tavoin tavallista suuremmalla kosketusnäytöllä varustettu Windows Phone 8 -pohjainen puhelin, jossa olisi neliytiminen Snapdragon 400 -piirisarja. Laitteen esittely sijoittuisi todennäköisesti loppuvuoteen Microsoftin GDR3-päivityksen yhteyteen, sillä kyseinen paketti laajentaa Windows Phonen rautatukea.

Huhut kertovat puhelimen rakentuvan 5,2 tuuman 1280 x 720 pikselin näytön varaan. Piirisarjassa olisi potkua 1,2 gigahertsiä ja laite tukisi Miracast-, NFC- ja QuickCharge-tekniikoita.

Uutukaista koskevat huhut ovat vielä hyvin hataria, joten niihin kannattaa suhtautua vielä suurella varauksella. Vihjeitä suurinäyttöisistä Lumioista on kuitenkin jo liikkunut verkossa pidempään. Onkin hyvin todennäköistä, että jotain tähän kategoriaan kuuluvaa vuoden 2013 aikana tullaan Nokialta näkemään.

Lähde: Phone Arena

7 kommenttia

 1. Ja se kuka vitsailee tällä ”Samsungin Galaxeja on kohta enemmän kuin galaxeja” niin saa luvan katsoa Nokian puhelinvalikoimaa. Rajottaisivat jo.

  1. wp8 Lumia malleja on noin 10, ei erityisen laaja mallisto.
   Galaxyjä taitaa olla ”muutama” enemmän.

  2. Mitä joskus laskin, niin Smasungin eri Galaxy-variantteja oli n. 80. Lumioilla on siihen hetki matkaa.

   1. Komee luku! 😀 Ja päivityksiä ei tuu koskaan.

    Galaxy perheen hierarkiassa ei myöskään tunnu olevan mitään tolkkua, tai siis ei olekaan. Miljoona mallia joista ässät on kärkituotteita ja loput jotain sekalaista massaa.

 2. Samsungin galakseja on kohta enemmän kuin galakseja.

 3. tuleekohan nokialta tämän vuoden puolella lippulaivapuhelinta, tuskin!?

  1. Hyvä kysymys. GDR3-päivitys antaisi kyllä speksinikkareille lisää, joten sikäli joulumyyntiin voisi pukatakin uutta lippulaivaa. Sen täytyisi tosin jo olla sitten 930 nimeltään. Tai sitten 930 tulee WP Blue’lla?

   Jos 825:sen resoluutio on ”vain” HD:ta, niin sitten löisin vetoa myös FullHD mallin saapumisesta joulumarkkinoille. Mikä nimeksi, 929? 🙂 Niin tai 1025 tietty on vapaana…

Kommentointi on suljettu!