Samsung Galaxy Gear -älykello julki syyskuussa?

Samsung logo

Luotettavana Samsung-lähteenä tunnettu SamMobile kertoo saaneensa vahvistuksen sille, että Samsung esittelee maailmalle oman älykellonsa 4. syyskuuta Berliinissä järjestämässään tilaisuudessa. Kyseisenä päivänä tultaisi siis näkemään Galaxy Note III:n lisäksi Galaxy Gear -älykello.

Tulevasta älykellosta on tarkkoja tietoja saatavilla hyvin vähän. Esimerkiksi kuvia siitä ei ole vielä levinnyt verkkoon. Se tulee joka tapauksessa toimimaan puhelimen kumppanina, mutta kuinka laajasti, se selviää vasta esittelyn yhteydessä. Mahdollisesti laitteessa käytetään taipuisaa näyttöteknologiaa.

Mitä odotat Samsungin älykellolta?

Lähde: SamMobile

6 kommenttia

  1. Halpaa (100€) kumppania älypuhelimelle joka suoriutuu pienistä googlauksista ja puheluista sekä viesteistä.

  2. Turhuuksien turhuus. En tuollaisella tee mitään, enkä jaksaisi kelloa latailla joka päivä. Itellä on käytössä suunnon d4i sukelluskello, sekä citizenin diver promaster ecodrive ja nuo riittää minulle. Saan niistä tarpeelliset tiedot ajasta, sukellusajasta, syvyydestä, veden lämpötilasta, jäljellä olevasta sukellusajasta jne.

    1. Apple yrittää ainakin päästä viiden päivän akkukestoon tms.

  3. Älykello joka vie Fitbit-tyyppistä konseptia eteenpäin voisi kiinnostaa.
    Jos tähän yritetään tunkea liikaa toiminnallisuutta käyttömukavuuden ja yksinkertaisuuden kustannuksella, ei kiinnosta (todennäköistä).

  4. Sen pitäisi pystyä toimimaan myös itsenäisenä puhelimena.

  5. Liian iso klöntsä. Liioista toiminnoista ja niiden kuvakkeiden tilatarpeesta johtuen, vaikka oishan noita ikoneita voinut toisinkin järjestellä…

Kommentointi on suljettu!