Kuvina: Samsung Galaxy S4 mini

Samsung Galaxy S4 mini

Tuttu muotokieli jatkuu Samsungilla mallista toiseen. Tämä sääntö pätee myös toukokuun lopussa lanseerattuun Galaxy S4 miniin, joka pyrkii jokaista yksityiskohtaa myöten olemaan kuin esikuvansa. Nyt tämä uutuus paistattelee kamerallemme perinteisessä Kuvina-artikkelisarjassamme.

Sopusuhtainen Galaxy S4 mini on Suomessa tällä hetkellä saatavilla kuvissa nähtävän valkoisen mallin lisäksi myös mustana. Uutuus on esikuvaansa 12 millimetriä lyhyempi ja 8,5 millimetriä kapeampi. Painoa sillä on vaatimattomat 107 grammaa, joka on 23 grammaa Galaxy S4:ää vähemmän. Paksuutta on toki rahtusen enemmän, mutta tätä ei käytännössä huomaa ilman tarkkaa vertailua.

Muovisesta rakenteestaan huolimatta Galaxy S4 mini on kädessä jämäkkä. Arvokkaan tuntuiseksi sitä ei voi kehua, mutta nitinöitä tai natinoita ei ole havaittavissa. Tuntuma on samaa tasoa isoveljensä kanssa, sillä erotuksella, että pikkuveli istuu solakampana luurina käteen luonnollisemmin.

Puhelimen keskeisimpiin ominaisuuksiin lukeutuvat 4,3 tuuman 960 x 540 pikselin kosketusnäyttö, 1,7 gigahertsin tuplaydinsuoritin ja 1,5 gigatavua RAM-käyttömuistia. Puhelin perustuu Android 4.2 Jelly Bean -käyttöjärjestelmään ja sen akussa on virtaa 1900 milliampeerituntia.

Galaxy_S4_mini_live_2

Galaxy_S4_mini_live_3

Galaxy_S4_mini_live_4

Galaxy S 4 mini

Galaxy_S4_mini_live_6

Galaxy_S4_mini_live_7

Galaxy S4 mini valkoinen

Galaxy_S4_mini_live_9

Galaxy_S4_mini_live_10

14 kommenttia

 1. Samannäköinen kuin kaikki viimeisen parin vuoden sisällä julkaistut Galaxyt

 2. Tylsääkin tylsemmän näköinen. Samsungin kannattas kyllä alkaa jo panostaa muotoiluun ja materiaalivalintoihin, koska luurit on malliston kalleimmasta halvimpaan samannäköisiä ja samaa halpaa muovia. Kyllä ostajatki jossakin vaiheessa alkaa vaatia enemmän, kun muilta saa laadukkaamman näköisiä ja -tuntuisia puhelimia.

  1. ”Tylsääkin tylsemmän näköinen. Samsungin kannattas kyllä alkaa jo panostaa muotoiluun ja materiaalivalintoihin, koska luurit on malliston kalleimmasta halvimpaan samannäköisiä ja samaa halpaa muovia. Kyllä ostajatki jossakin vaiheessa alkaa vaatia enemmän, kun muilta saa laadukkaamman näköisiä ja -tuntuisia puhelimia”.

   Hah! Samsungin Galaxy-mallit ovat älypuhelindesignin helmiä. Erittäin pelkistetyn onnistunut ja upean ohut muoto, lisäksi näyttöalan maksimointi sekä turhien surureunojen minimointi. Applella ja Nokialla on todella töitä päästä tähän muotokieleen ja optimointiin. Enää ei voida ainakaan sanoa että Samsung matkii muotokieltä, kilpailijoiden on matkittava jotta pääsevät samaan. Itse en kaipaa naarmuuntuvaa alumiinia, kestävä muovi kelpaa hyvin kun se on kauniisti muotoiltu.
   Jo Samsungin myyntiluvut kertovat että muotoilu ja tekniikka on parasta tällä hetkellä.

 3. Saman näköinen kuin kaikki muutkin Samsungin laitteet. Ei persoonallisuutta, ei tyylikkyyttä, ei herätä wau-efektiä kuten ei muutkaan Samsungin laitteet.

  Kuten ashberry totesi, kaikki Samsungin laitteet aina hintaluokasta 40€ aina 700€:n on saman näköisiä ja sama ämpärimuovi siellä ”loistaa”.

  Tiedän, että Android-fanaatikot vetävät tästä herneen nenään, mutta tuo on tosi asia. Samsungin laitteet ovat tylsiä.

  1. Mieluummin tylsä ulkopuolelta, kuin sisällöltään, kuten Lumiat 😉

 4. Ainakin raudaltaan on toimiva!.Ei se ulkonäkö ole tärkein ja olennaisin.

 5. Se on mitä kukin painottaa. Toisille muotoilu on tärkeää, toisille ei. Markkinaosuuksia katsellessa näyttää siltä että se muotoilu on yks hailee suurelle osalle.

 6. Minusta Samaungit on hyvännäköisiä ja erittäin hyvin muotoiltu. Materiaalitkin on järkeviä koska puhelimet on sen ansiosta kestäviä ja keveitä. Ja laadukkaastihan ne on rakennettu kun ei 2v vanha sgs2:kaan vielä natise..

 7. Näihin jää äkkiä kiinni, kun yhden ostaa, niin ei kohta muita enää haluakaan. Mulla ei ainakaan ole koskaan ollut ihmeempää valittamista Samsungin tuotteista. Olipa kyse TV:stä, pesukoneesta, mikrosta tai puhelimesta. Puhelimissakin kävi niin, että koska olin ollut pari vuotta tosi tyytyväinen Samsung telkkariini, päätin kokeilla Galaxyä myös puhelimena. Enkä ää tosiaankaan ole katunut päätöstä. Ei sinänsä mitään fanaattista fanittamista, mutta koska oman kokemuksen mukaan homma vaan toimii noissa Samsungin laitteissa, niin tuotemerkkiin on oppinut luottamaan.

 8. Reunakehys (siis hopea) sivuilla olisi saanut olla alumiinia nykyistä vahvempaa materiaalia,koska ainakin S4 ei oikein kestä kolhuja!!. 🙁 Muuten on kyllä jämäkkä rakenteeltaan.

Kommentointi on suljettu!