Oppo julkaisi ohuen ja edullisen R819-älypuhelimen

Oppo R819

Suomenkin markkinoille omalla verkkokaupallaan hivuttautunut Oppo on esitellyt tänään uuden puhelimen. Kyseessä on Oppo R819, joka on yksi markkinoiden ohuimmista sekä kevyimmistä älypuhelimista. Se on ennakkotilattavissa Oppon kaupasta 269 euron hintaan. Toimitukset asiakkaille pyörähtävät käyntiin syyskuussa.

Oppo R819 rakentuu Android 4.2 Jelly Bean -käyttöjärjestelmän ja 4,7 tuuman 1280 x 720 pikselin näytön ympärille. Puhelin on paksuudeltaan vaatimattomat 7,3 millimetriä ja painoakin on ainoastaan 110 grammaa. Sen rakennetta kehutaan ergonomiseksi ja tyylikkääksi metallisine yksityiskohtineen.

Uutukaisen sisällä sykkii MT6589-neliydinsuoritin, joka on kellotettu 1,2 gigahertsiin. RAM-käyttömuistia on gigatavun verran ja sisäistä tallennustilaa 16 gigatavua. Ominaisuuksiin kuuluvat myös WiFi, FM-radio, kahdeksan megapikselin BSI-kamera takana ja kahden megapikselin kamera etupaneelissa. Kokonaisuutta täydentää tuki kahdelle SIM-kortille, joka mahdollistaa puhelimen hyödyntämisen vaivattomasti esimerkiksi kotona ja töissä.

Akkukeston luvataan olevan hyvällä tasolla, vaikka tarkkoja lukuja kiinalaisvalmistaja ei vielä paljastanut. Sisältä löytyy joka tapauksessa 2000 milliampeeritunnin akku.

Lähde: Oppo

10 kommenttia

 1. Tyylikäs ja tehokas paketti tuohon hintaan. Mielenkiintoisinta tuossa ehkä mahdollisuus vanilla androidiin.

 2. Ei herätä suurempia tunteita suuntaan eikä toiseen

 3. Oppon tekemä Android on niin paljon tyylikkäämpikun Samsungin!

  Hyvä Oppo!

 4. Geometrisista muodoista pyöreät kulmat on patentoitu omppubrändille, joten Oppo varautukoon miljoonasyytteeseen.

 5. Tästä löytyy myös Suomessa tarpeellinen HSDPA 900 MHz taajuus joka Oppo Find 5 -puhelimesta puuttuu. Nyt alkoi Oppo kiinnostamaan!

 6. Olin jo sitä mieltä, Samsung Galaxy SII plus on täysin ylivoimainen tuossa n. 250e hintaluokassa, mutta tämä Oppo voisi olla varteenotettava ehdokas myös. Täytyypä odotella käyttökokemuksia.

 7. Laitettu ennakkotilaukseen. Sopivaa tupla-sim puhelinta Nexus 4:n tilalle en ollut löytänyt edes Kiinasta ennen tätä. Olisi joutunut tinkimään näytöstä, kamerasta tai jostain muusta.

  1. Toki laitat sitten vähän arvostelua laitteesta kun saat sen? Nää on kiinnostavia vehkeitä.

Kommentointi on suljettu!