Skip: Moto X:n ruutulukko auki kosketuksella NFC-tagiin

Skip

Motorola tuo hiljattain julkistetulleen Moto X -puhelimelle mielenkiintoisen lisävarusteen, jonka tarkoituksena on nopeuttaa puhelimen näyttölukon avaamista. Kyseessä on Skip. Se on vaatteeseen kiinnitettävä NFC-tagi.

Valmistajan ajatuksena on, että Skipin avulla puhelimen lukituksen voi helposti avata tagia koskettamalla. Näin ei tarvitse joka kerta esimerkiksi näppäillä nelinumeroista turvalukua, jos sellainen on käytössä. On kuitenkin epäselvää, kuinka hyvin ratkaisu toimii. Toisinaan NFC-laitteiden välillä kosketuksen pitää osua hyvin tarkkaan oikeaan kohtaan, jotta ne rekisteröivät sen. Tällaisessa ratkaisussa homman pitää toimia kerrasta tai sen idea on mennyttä.

Motorola myy lisävarustettaan 19,99 dollarin hintaan.

Lähde: The Verge

2 kommenttia

  1. Osumatarkuutta sopii epäillä. Tilasin kickstartterista NFC-sormuksen, jota tosin en ole vielä saanut. Siinä videolla näyttää aika hapuilulta saada näppäinlukko auki sormuksella. Mutta saas nähdä kunhan saan sen. Alla linkki ketä kiinnostaa vilkaista.
    http://www.kickstarter.com/projects/mclear/nfc-ring

  2. Aika suolainen hinta, eli on enemmän statussymboli kuin varsinainen massamarkkinatuote … tagi maksaa alle dollarin … tekstiili toisen.

Kommentointi on suljettu!