LG G2 saa lisäkuoren langatonta lataamista varten

LG G2

Langaton lataaminen yleistyy. Korealaisen LG:n tuoreen G2-lippulaivan Verizon-operaattorille räätälöity variantti tukee teknologiaa vakiona, mutta Eurooppaan tuotava versio ei langattomaan lataukseen kykene. Hätä ei ole kuitenkaan tämän näköinen, sillä erillinen latauskuori G2:lle on luvassa. Näin yhtiöstä kerrotaan Pocket-lint-verkkosivustolle.

Elokuun alussa esitelty G2 on LG uusi ja uljas lippulaiva. Siinä on tehoa ja ominaisuuksia joka lähtöön. Yhtenä laitteen merkittävimmistä innovaatioista yhtiö mainostaa takaosaan sijoitettuja painikkeita, joita se kehuu ergonomisemmiksi tämän kokoluokan puhelimissa.

LG G2 perustuu 5,2 tuuman full hd -näyttöön, Android 4.2.2 Jelly Bean -käyttöjärjestelmään ja 2,26 gigahertsin Snapdragon 800 -piirisarjaan. Mukana on 13 megapikselin kamera optisella kuvanvakaimella ja kuvausvalolla. Äänentoistoon on myös panostettu ja LG:n mukaan kyseessä on markkinoiden ensimmäinen älypuhelin CD-tasoa paremmalla 24-bittisellä 192 kHz:n äänentoistolla

Lähde: Pocket-lint

3 kommenttia

 1. Hyvä, Hyvä!

  Tämäkin tukee Qi-langatonta latausta. Taitaa kilpailevat tekniikat jäädä vähemmälle…
  Nokia, Samsung, LG, HTC, Apple, Asus… Kaikilta löytyy tukea Qi:lle. 🙂

 2. Nyt ei kyllä taaskaan ymmärrä. Onko se niin vaikea rakentaa isommalla erällä valmiiksi langattomalla latauksella vai onko niin kallis teknologia? Vai eikö vain iso massa halua sitä?
  Pystyyhän sitä lataamaan piuhalla vaikka se olisikin siinä kiinteästi…

 3. On se vaan hienoa, kun langaton lataus toimii ilman mitöön erillisiä takakuoria. 😉

  No eivaan. Hyvä, että Qi-tekniikkaa hyödyntäviä laitteita saadaan entistä enemmän markkinoille, jolloin langaton lataus yleistyy. 🙂

Kommentointi on suljettu!