Tuleva iPhone 5C kuvassa mustana

iPhone 5C

Applen suunnitelmat loppuvuodelle ovat selkeät: markkinoille esitellään kaksi uutta puhelinmallia. Toinen näistä on polykarbonaatista rakentuvat iPhone 5C, joka nähdään nyt ensimmäistä kertaa kuvissa mustana. Aikaisemmin samainen laite on esiintynyt vuotokuvissa muun muassa valkoisena, keltaisena, punaisena, sinisenä ja vihreänä. Ehkäpä lopullinen tarjonta koostuu siis kuudesta eri vaihtoehdosta?

Uudesta iPhone 5C:stä odotetaan aavistuksen edullisempaa vaihtoehtoa tuleva iPhone 5S -lippulaivan rinnalle. Mitään halpamallia ei kuitenkaan kannata odottaa. Tietojen mukaan ominaisuudet vastaisivat pitkälti nykyistä iPhone 5:sta, joten hintaero lippulaivaan lienee korkeintaan parin sadan euron luokkaa.

Tämänhetkisten tietojen mukaan Apple esittelee uudet puhelinmallit maailmalle syyskuun 10. päivä. Myyntiin ne saapuisivat arvioiden mukaan loppukuusta.

iPhone 5C värit

Lähde: Phone Arena

16 kommenttia

 1. Tuo on niin halvannäköinen kapistus ettei sais yli 200e maksaa. Taitaapa olla kuitenki huomattavasti kalliimpi.

  1. Applen pitää saada siitä katetta melkein yhtä paljon kuin normi iLuureista, joten hintaa tulee olemaa paljon enemmän kuin 200 e.

 2. Ihan tyylikkäitä uutuuksia Applelta ja mukavaa että uusia kuoriratkaisuja tuodaan myyntiin. Tykkään noista iloisista väreistä ja eiköhän tuo polykarbonaatti ole ihan riittävän kestävä tälläiselle edullisemmalle mallille.

 3. Jos ’köyhän miehen iPhone’ tulee maksamaan yli 200 euroa, nauran ja lujaa.

  1. Minä nauran teille köyhille. 200 eurolla ei tänä päivänäkään saa vielä hyvää älypuhelinta. Tulkaa Kommentoimaan uudestaan kun ette enää asu isin nurkissa.

   1. Et nyt tajunnut yksinkertaista asiaa. Kyse on siitä että tuo iPhone näyttää niin halvalta, ettei mikään 400 euron hinta ole oikeutettu.

    1. Eiköhän nyt odoteta se lopullinen laite, onko se ihme jos jossain supersuttuisessa kuvassa joku näyttää halvalta? Plus vielä, että kuvassa on pelkkä kuori 🙂

     En ainakaan itse usko hetkeäkään etteikö laite tule näyttämään hyvältä ja laadukkaalta kuten kaikki muutkin applen laitteet. On hauska huomata miten porukka ihan kybällä haukkuu jotain muoviKUORTA 😀

 4. Mää nauran Applelle jo ties kuinka monetta vuotta…

 5. Saahan sitä nauraa, mut edelleenkin, jo ties kuinka monetta vuotta, firma näyttäisi olevan liki kaikilla mittareilla menestyksekkäin älypuhelinvalmistaja.

  5C tulee varmasti maksamaan yli 200e, arvaisin, että 375e ± 50e. Sen ei ole edes tarkoitus olla ”halpamalli”, vaan ”halvempi”. Nokia ja muut saavat edelleen pitää pienikatteiset kategoriat, joissa joudutaan usein tekemään liikaa kompromisseja tuotteen ominaisuuksiin, mm. näyttöön.

 6. HYI SAATANA MINKÄ NÄKÖINEN SAIPPUAKOTELO. TOIVOTTAVASTI TOI KUVA ON TSOUKKIA,VAIK EIHÄN OMPPUFIRMALTA OIKEIN VOI MITÄÄN HYVÄÄ ODOTTAAKAAN. JOBS PYÖRII HAUDASSANSA!!!!

 7. Kyllä Jobs pyörii haudassaan tällä hetkellä.

  Itselleni Apple on ollut aina premium-valmistaja jonka tuotteet henkivät laatua ja ne ovat olleet katu-uskottavia ulkoasultaan, tyylikkäältä viimeistelultään ja käyttikseltään. Viime aikoina on kuitenkin menty sellaiseen suuntaan, että huh huh.

  1. Ei Jobs pyöri missään. Mietitäänpä muutamaa hänen aikanaan tehtyä tuotetta:

   – värikkäät iPod Minit ja Nanot (joinakin vuosina värinä oli mm. kulta)
   – värikkäät iMacit
   – ja erityismainintana Flower Power iMac

   Ja jos katsotaan käyttistä, niin iOS 7 on hyvin voimakkaasti OS X 10.0:n sydänystävä, niin ulkoasulta kuin muutenkin.

   En näe juuri minkäänlaista muutosta Applen linjassa sitten Jobsin, liiallisista nahka ja pellavatekstuureista ollaan toki pääsemässä eroon, ja se on ehdottomasti positiivinen suunta. En tiedä oliko pääsyyllinen Jobs vai Forstall, mutta niille oli aikansa ja se ei ole enää.

  2. Hyvään suuntaanhan applella on menty, iPhone 5 parhaan näköinen iPhone, iPad näyttää hyvältä ja iOS7 näyttää paremmalta kun vanhat ja vielä uusi tuleva täysin uudenlainen macbook pro taitaa olla tyylikkäin tietokone mitä on koskaan tehty.

   En tiedä sitten mitä tarkoitit

 8. Kyllä Omena lähtee nyt alamäkeen. Ei kyllä näytä enää sellaiselta puhelimelta millaisia Apple tähän asti on mieleen tullut. Saippuakotelolta paremminkin.

  1. Alamäkeen? Mm eilen julkaistu kysely kiinasta näyttää vähän toisenlaista merkkiä.

   ”Survey suggests iPhone 5C could make Apple the top-seller in the world’s largest market – China

   29% of potential smartphone buyers would purchase the iPhone if it were compatible with China Mobile’s 3G and 4G networks.”

   Itse veikkaan että tästä lähtee applen räjähdysmäinen nousu, kysymysmerkki tulee vain olemaan, että pystyykö apple valmistuttamaan näitä halpis iPhoneja siihen tahtiin kun niitä menee.

 9. Et kai kuvittele tai oikeasti uskottele Applen siirtyvän halvenpaan malliin? Ei tietty!
  Kyll se oikea iPhone kuvioissa säilyy ja paranee taas melkoisesti. …se 5S-malli nääs

Kommentointi on suljettu!