Samsung Galaxy S4 ja Galaxy S4 mini pokkasivat EISA-palkinnot

Galaxy S4 ja Galaxy S4 mini

Perinteikäs EISA-raati on jälleen valinnut vuoden parhaat kodinelektroniikkatuotteet. Menestystä mobiililaitteiden osalta niitti muun muassa Samsung, jonka Galaxy S4 ja Galaxy S4 mini venyivät palkintoihin asti.

Raati valitsi Galaxy S4 -lippulaivan ympäristöystävälliseksi älypuhelimeksi Euroopassa 2013-2014. Se on EISA:n mukaan osoitus siitä, että suurellakin näytöllä varustettu puhelin voidaan rakentaa luontoa ylen määrin kuormittamatta. Valintaan vaikuttivat muun muassa alhainen virrankulutus, irrotettava akku sekä valmistuksessa käytettävien jalometallien ja myrkyllisten aineiden vähäinen määrä.

Korealaisvalmistajan lippulaivan pikkuveli, Galaxy S4 mini, pokkasi itselleen vuoden SOME-puhelin Euroopassa 2013-2014 -tittelin. Se on pieni ja tehokas puhelin, joka istuu hyvin käteen sekä taskuun. Raati arvosti Galaxy S4 minissä hyvää suorituskykyä, laajaa sovellusvalikoimaa (Group Play, S Health) sekä kirkasta 4,3 tuuman kosketusnäyttöä. Myös edullista hintaa pidettiin tärkeänä seikkana.

European Imaging and Sound Association, eli EISA on jakanut perinteisiä palkintojaan jo yli 30 vuoden ajan. Raati koostuu 50 eri elektroniikka-alan lehdestä, jotka tulevat 20 Euroopan eri maasta.

8 kommenttia

  1. Tämä, jos mikä saa Samsung haterien veren kiehumaan 😉
    Hyvä Samsung!

    1. Juha. Ei kuormita,jos on kierrätettävää muovia!. 😉

    2. Siksi kannattaakin välttää Nokian ja Samsungin puhelimia ja valita esim. HTC One tai joku Sonyn malli.

      1. Alumiinihän se vasta ympäristöystävällinen materiaali onkin 🙂

Kommentointi on suljettu!