EISA valitsi HTC Onen parhaimmaksi lippulaivaksi

HTC One

Palkintoja perinteiseen tapaansa jälleen jakanut EISA on nimennyt HTC Onen Euroopan parhaaksi lippulaivaälypuhelimeksi. Kyseessä on taiwanilaisvalmistajan helmikuussa esittelemä uutuus. Se oli tuolloin yksi ensimmäisistä älypuhelimista, jonka kosketusnäyttö kykeni täyteen full hd -tarkkuuteen.

Raadin mielestä One on puhelin, jonka päihittämiseen kilpailevat valmistajat tähtäävät tulevaisuudessa. Siinä yhdistyvät näyttävä muotoilu, laadukkaat materiaalit, tehokas suorituskyky sekä edistyksellinen kamera. Kehuja kerää myös HTC:n Sense-käyttöliittymä, jonka ominaisuuksiin kuuluvat muun muassa uutiset ja sosiaaliset palvelut yhdistävä BlinkFeed sekä eläviä kuvagallerioita luova Zoe.

HTC One perustuu Android-käyttöjärjestelmään, jonka toimintoja ohjataan 4,7 tuuman 1920 x 1080 pikselin kosketusnäytöltä. Puhelimessa on yhtenäinen alumiinirunko ja sen sisällä sykkii 1,7 gigahertsin neliydinsuoritin, jonka tukena on kaksi gigatavua RAM-käyttömuistia. Puhelimen takana koreilee valovoimainen neljän megapikselin UltraPixel-kamera optisen kuvanvakaimen kera.

9 kommenttia

 1. tällä hetkellä (22.08.2013 klo 14.09) markkinoiden tyylikkäin luuri!

 2. Mielestäni meni ihan oikeaan osoitteeseen, vaikkakin ultrapixel kamera jätti parantamisen varaa.

 3. Oikealle laitteelle meni.
  Kuvastaa aika hyvin tämän hetkistä huippuluuria. Kovat tehot, hyvä näyttö ja laadukas rakenne.

 4. Hieno laite tuo on. Kapasitiiviset nappulat ois voinu jättää vallan pois, kun kerran muutenkin jättivät jo yhden.

 5. Loistava luuri, mitä olen kaverin kapistusta testaillut.. Kamera tosin aika pettymys..

 6. Isommalla näytöllä ja paremmalla kameralla tämä olisi saattanu olla meikän seuraava luuri.

  1. Kenelle ei riitä 4,7 tuuman näyttö puhelimessa?

   1. Mm. monelle kymmenelle miljoonalle ONNELLISELLE NOTE1 ja NOTE2 omistajalle 🙂 Itsellänikin 0,1″ tuota isompi, mutta alkaa käydä pieneksi 🙂 🙂

 7. Kuinkas tämmöinen on tänne päässyt yleensä näistä merkeistä ilmoitetaan vain kaikki huonot puolet mediassa.

Kommentointi on suljettu!