Oppo esittelee seuraavan lippulaivansa syyskuussa

Oppo N1

Syyskuu tulee olemaan mielenkiintoista aikaa mobiilimarkkinoilla. Samsungilta odotetaan älykelloa ja Galaxy Note III:sta, Sonyltä Honamia ja tietenkin Applelta kahta uutta iPhonea. Kerhoon liittyy nyt myös kiinalainen Oppo, joka tulee lanseeraamaan seuraavan lippulaivansa syyskuussa.

Kiinalaisvalmistaja kiusoittelee tulevalla julkistuksellaan jo Facebookissa. Oppo on paljastanut, että laite kantaa nimeä N1 ja tulee jollain tapaa hyödyntämään takakuoreen sijoitettua kosketuslevyä. Valmistaja lupaa, että kyseessä on suurella näytöllä varustettu älypuhelin, jota on mahdollista käyttää miellyttävästi yhdellä kädellä.

Oppon tuntien luvassa on varmastikin viimeisimmällä tekniikalla varustettu uutuus. Kuinka paljon se pystyy parantamaan nykyisestä Find 5:stä, jossa on viiden tuuman full hd -näyttö, neliydinsuoritin ja 13 megapikselin kamera? Se selviää pian.

Oppo N1

Lähteet: Engadget & Oppo Facebook

2 kommenttia

  1. Mitäköhän Oppo nyt keksii, varmaan kosketusnäyttö molemmilla puolilla? Uskon jotenkin niin, koska Oppo on ollut monta kertaa matkapuhelinteknologian edelläkävijä 🙂 . Harmi että ne tulee Suomeen /Eurooppaan vasta pitkän viiveen jälkeen 🙁

    1. Kyllähän tuo vasta julkistettu Oppo R819:kin on heti myynnissä myös Euroopassa, niin miksei myös tämä lippulaiva. Kyllä se Oppokin jo tietää, että täällä on maksavia asiakkaita.

Kommentointi on suljettu!