Nokia-johtaja: Instagram tulee Windows Phonelle (Päivitetty)

Ikuisuuskysymys Instagram on noussut jälleen pinnalle. Nokian johtajiin kuuluvan Chris Weberin (executive VP) mukaan Instagram on kuin onkin tulossa Windows Phonelle. Ikävä kyllä tarkempia tietoja sovelluksesta tai sen saatavuudesta ei paljastettu. Weber kertoi asiasta taannoisella Thaimaan vierailullaan Bangkok Postille.

Viime aikoina Windows Phonelle on kiihtyvällä tahdilla julkaistu kolmansien osapuolien Instagram-sovelluksia. Osa toimii toisia paremmin, mutta ongelmana on yleensä se, että niiden toiminta voi lakata milloin tahansa.

Nokia kertoi jo kesällä tekevänsä kovasti töitä Instagramin suhteen. Ehkäpä työ alkaa vihdoin tuottaa tulosta ja suosittu kuvapalvelu nähdään pian virallisesti Windows Phonella?

Päivitys: Alkuperäisen lähteen maininta Instagramista on poistettu. Asia on siis kaikkea muuta kuin vahvistettu. Nokian viestinnän mukaan yhtiössä jatketaan työskentelyä kuvapalvelun tuomiseksi Windows Phonelle, mutta paras taho kommentoimaan asiaan on Instagram.

Lähde: WMPoweruser

6 kommenttia

  1. Hieno homma. Itse en sovellusta käytä, mutta loppuupahan naputus asiasta.

  2. Onpahan kohta yksi asia vähemmän, miksi ei hankkia WP-luuria.

  3. Ihan sama, koska en moista ole koskaan kaivannutkaan. Wp:hen olen ollut tyytyväinen, vaikkei siinä moista kotkotusta aiemmin ole ollut.

  4. Tyttärelle ja pojalle ostettu kesän aikana uudet Android-puhelimet, koska kuulemma ”Insta” pitää pakosti olla. Myyjä kyllä sanoi, että Windows Phonellekin se varmasti jossain vaiheessa tulee, mutta eipä tuo paljon auta, koska tulevat hitit puuttuvat aina Windows Phonesta. Tänään mm. Instagram, huomenna joku muu.

  5. WP:lle ei ole virallista Instagram-appsia, mutta kyllähän Instan käyttö onnistuu siinä kuin muillakin kännyillä. Esimerkiksi 6tag hoitaa homman mallikkaasti, (myös teinien mielestä) joten tuolla perusteella ei tarvitse käyttöjärjestelmää valita. Valitus puuttuvista sovelluksista lienee Applen ja Googlen masinoimaa propagandaa, joka on alkanut elää omaa elämäänsä jossain todellisuuden tuolla puolen.

Kommentointi on suljettu!