Valkoisen iPhone 5C:n lehdistökuva valui verkkoon

iPhone 5C

Tässäkö se nyt on? Siltä vaikuttaa. Romaniasta leviää verkkoon uskottavan näköinen kuva, joka on suurella todennäköisyydellä osa Applen tulevan iPhone 5C:n lehdistömateriaalia. Kuvassa laite nähdään valkoisena ja uusi iOS 7 -käyttöjärjestelmä ruudullaan. Kameran, salaman ja logojen sijainnit täsmäävät aikaisempien vuotojen kanssa, joten vaikka kyseessä olisikin feikki, antanee kuva hyvän käsityksen tulevan iPhonen olemuksesta.

Applen odotetaan esittelevän iPhone 5C:n yhdessä iPhone 5S:n kanssa 10. syyskuuta. Muoviseen rakenteeseen pohjaavan iPhone 5C:n arvellaan vastaavan ominaisuuksiltaan pitkälti nykyistä iPhone 5:sta. Aika näyttää, kuinka hyvin ennustus osuu oikeaan.

Värivalikoiman odotetaan kattavan valkoisen ja mustan lisäksi myös kirkkaampia vaihtoehtoja. Verkossa on liikkunut kuvia muun muassa keltaisesta, punaisesta, sinisestä ja vihreästä versiosta.

Lähde: GSMArena

6 kommenttia

 1. Nyt vaan odotetaan minkä hintaiseksi Apple kehtaa tuon hinnoitella

 2. En täysin usko tuohon iPhone 5 speksiin. Muutakin on vaihdettu kuin vain kuori. Kamera on melko varmasti huonompi/halvempi. Ei tosin välttämättä megapikselimäärältään. Myös näyttö voi olla joku hieman halvempi malli. Resoluutio voi ja varmaan pysyykin samana. Monesta paikkaa on nipistetty, mutta mahdollisimman paljon niin, että peruskäyttäjä ei sitä huomaa.

  Eroa kalliimpaan malliin on jotenkin tehtävä. Pelkkä ulkonäkö ei siihen riitä varsinkaan kun puhutaan Applen laitteista, jotka lähes kaikki pukevat rumaan kumiläpyskään.

  Toisaalta herää myös kysymys, että lähtikö Apple keskiluokkaan liian myöhään? Markkinaosuus jopa jenkeissä on tullut ropisten alas. Näin ei ikinä käynyt esim mp3 soittimissa kun myös halvemmat versiot (nano ja shuffle) tuotiin kauppoihin. Markkinaosuus on kuitenkin vielä kohtuullinen ja tärkeät rahan kanssa hövelit asiakkaat ovat edelleen hyvin pitkälti Applen siipien alla.

  1. Ei lähtenyt liian myöhään ajoitus on itseasiassa erittäin hyvä. WP ei ole lähtenyt odotetulla tavalla lentoon ja androidikin voi olla monen mielestä tylsää samaa settiä mitä se on ollut jo vaikka kuinka kauan.

   Applen tulevat iPhonet yhdistettynä uudistettuun iOS7:aan niin on sellainen fiilis että myynti tulee olemaan entistä hurjempaa.

   En ymmärrä muuten mistä markkinaosuuden laskusta puhut. Mitä nyt viimisen vuoden apple on päihittänyt koko androidin jenkeissä, apple on napannut viimeisen puolentoistavuoden aikana joku 10% lisää markkinaosuuksia jenkeissä.

   2012 alussa osuus oli 29,6% pari kk sitten luku oli huimat 39,9%

   Samassa ajassa android kasvoi 5% mutta viiminen vuosi on androidille ollut lähes +-0

 3. Yllättävän hyvän näkönen…

  Hinta pitäisi olla alle 400, että olisi todella hyvä.

Kommentointi on suljettu!