Angry Birds Star Wars II tulee syksyllä

Angry Birds Star Wars II

Vieläkö täältä löytyy aktiivisia Angry Birds -sarjan pelaajia? Allekirjoittanut ei ole tahkonnut sarjaa enää toviin, mutta ohjelmistokauppojen latauslistoista päätellen peleille löytyy edelleen hurjasti kysyntää. Niinpä uutta versiota pukkaa jälleen.

Kotimainen Rovio kertoo, että syyskuun 19. päivä se julkistaa Angry Birds Star Wars II -pelin. Mukana on yli 30 tuttua henkilöä Star Wars -maailmasta ja se on pelattavissa sekä lintujen että sikojen näkökulmasta. Rovio aikoo esitellä pelin uusia hahmoa ripotellen ennen virallista julkistusta. Ensimmäinen uusi jäsen esitellään 26. elokuuta.

Uutuuspeli tukee lisäksi Telepods-figuurien siirtämistä suoraan pelimaailmaan. Tämä tapahtuu skannaamalla figuuri laitteen kameralla, jolloin se siirtyy pelimaailmaan reaaliajassa. Telepodsien myynti käynnistyy syyskuussa. Ne valmistaa yhdysvaltalainen lelujätti Hasbro.

Rovio tuo Angry Birds Star Wars II:n saataville samanaikaisesti Androidille, iOS:lle ja Windows Phonelle. Se tulee maksamaan 0,99 dollaria. Android-käyttäjillä on toki mahdollisuus myös ilmaiseen versioon, joka rahoitetaan mainoksilla.

Lähde: Rovio

2 kommenttia

  1. Tekeeköhän Rovio jotain aivan uuden konseptin ohjelmaa pian? Hieman pelottaa, että jos koko ajan Rovio panostaa tähän Angry Birdsiin, kiinnostus ihmisiltä lopulta lopahtaa siihen.

  2. Angry Birds Star Wars on paras AB (Android/iPhone versio, ei se typistetty WP versio), joten kyllähän tuo kakkonen tulisi varmaan ladattua ja pelattua.

    Eikö Rovio muuten aikonut jossain vaiheessa tehdä rock-ympyröihin sijoittuvan AB:n? Riittäisi ainakin värikkäitä hahmoja tipujen pohjaksi.

Kommentointi on suljettu!