Jättinäyttöinen Nokia on Lumia 1520?

Nokia Lumia 1520

Mahdollisesti Lumia 1520:n etupaneeli.

Hyvistä sisäpiiritiedoistaan tunnettu Twitter-vaikuttaja, evleaks, on tänään paljastanut Nokia Bandit -koodinimellä tunnettavan älypuhelimen virallisen mallinimen. Jos evleaksia on uskominen, kutsutaan myöhemmin tämän vuoden aikana julkistettavaa laitetta nimellä Lumia 1520. Nelinumeroiset luvut olisivat siis tulossa jäädäkseen Lumia-perheeseen.

Uusia yksityiskohtia evleaks ei puhelimesta ikävä kyllä kyennyt paljastamaan, ainakaan tällä kertaa. Jos vanhat merkit pitävät paikkaansa, tulee evleaks vuotamaan puhelimesta vielä paljon tietoja ennen virallista julkistusta.

Nokia Bandit perustuu tietojen mukaan kuuden tuuman full hd -kosketusnäyttöön ja Qualcommin neliydinpiirisarjaan. Se on ohut ja kevyt sekä rakentuu polykarbonaatista. Mukana pitäisi olla 20 megapikselin kamera, joka kohoaa takakuoresta Lumia 925:n tyyliin.

Lähde: evleaks

17 kommenttia

  1. Pitää paikkansa. Nokia muutti nimeämiskäytännönö alunperin nelinumeroisista kirjain-numero yhdistelmäksi, jotta merkintä olisi yksinkertaisempi kuluttajalle. Sitten karsittiin numerot pois, kun tuoteperheet olivat kattavampia kuin esimerkiksi pelkät business -mallit ja siirryttiin käyttämään kolmen numeron sarjaa. Microsoftin mukaantulon myötä WP pohjaisia luureja ruvettiin kutsumaan Lumioksi ja kohta Nokia tekee Lumia 24625 on ihan iPhone -killeri. 😀

  2. Totta. En uskokaan että tämä huhu olisi totta. Miksi edes hyppäys 10 -> 15 ??
   Loogisempi olisi vaikka 1025. Kyseessä on kuitenkin nykymalliston jäsen, jossa on iso näyttö eli nykyisen käytännön mukaan se on 25 mallia (625 ja tuleva 825). Siinä on iso kennoinen kamera, joten se on osa 10-sarjaa. Siis 1025.

 1. Kuusi tuumaa on 15,24 senttimetriä, pyöristettynä siis lähellä 15,20 senttimetriä (1520). Sattumaako? I think not 😀

 2. En usko että se harppaisi noin paljon, mutta jos harppaa kuitenkin, odotettavissa voisi olla myös seuraavat mallit: Nokia Lumia 1120, 1220, 1320 ja 1420 😀

   1. 1320 ei käy koska luvun 13 uskotaan monissa maissa tuottavan epäonnea. 1420 ei myöskään ole kovin hyvä, koska myös numero 4 on aasiassa yleisesti epäonnen luku.

  1. olen samaa mieltä. ja toivon 5″ näytöllä ja fullhd resolla ehkä 1420 🙂

 3. Kumpi on parempi? lumia 900 vs lumia 820 tai 800 vs 720?AIVAN…Eli kyllä toi nykynen systeemi on aika peestä.Onneks tässä uudessa systeemissä nokia tajus aloittaa numeroinnin ykkösellä alkavilla luvuilla.voi mennä seuraavat 10 vuotta samalla systeemillä.

  1. Saivartelua. Kumpi on parempi, bmw 316i vai 318i? Tai M5 vai M550i?

 4. Juu, aika villiksi ovat menneet nuo mallinumerot. Ennen pitkää numeroista tulee jo kertaalleen käytettyjen kanssa päällekäisiä, ellei Nokia ala varomaan jo käytettyjä numeroita. Eihän se päällekäisyys paljoa jälleenmyyjiä haittaisi, mutta varmaan jotkut Nokian huoltopalveluista tai logistiikasta vastaavat repivät pian hiuksiaan. Tässä Nokian puhelimien luettelo: http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Nokia_products

 5. Alkaa kohta jonnet kusta kun Lumiaa tyrkkää joka suunnalta ja joka segmenttiin. Enää ei ole muuta valitettavaa kuin numerointi, voi hyvänen aika sentään.

 6. Numeroissa ei ole mitään vikaa, myynnissä taas on. Plus, että muut laitevalmistajat kiertävät Windows Phonea kuin ruttoa (mikä se busineksen kannalta onkin).

 7. Tässä on selkeästi seuraava luurini. Hillosilmänä kun saisi tuohon vielä Qwertyn E7-tyyppisellä mekanismilla, niin meillä olisi täydellinen laite käsissä.

Kommentointi on suljettu!