Kuvavuoto: Oppo N1

Oppo N1

Verkkoon on levinnyt ensimmäinen sarja kuvia tulevasta Oppo N1:stä. Kyseessä on kiinalaisvalmistajan tuleva lippulaiva, jonka tarkemmat yksityiskohdat Oppo paljastaa verkkosivustolleen ilmestyneen laskurin perusteella 1. syyskuuta.

Kuvat paljastavat varsin perinteisen näköisen älypuhelimen. Luurin takakuori on aavistuksen kaareutuva ja microUSB- sekä kuulokeliitännät löytyvät laitteen pohjasta. Niiden sijoittelu osuu yksiin Oppon itsensä julkaisemien kiusoittelukuvien kanssa, joten nyt nähty laite lienee todellakin N1.

Oppo N1:ltä odotetaan paljon. Siinä on tiettävästi huippuluokan kamera sekä takakuoreen sijoitettu kosketuslevy. Se mahdollistaa muun muassa kotinäkymien vaihtelun ja verkkosivujen vierittämisen. Taakse sijoitetun kosketuslevyn tarkoituksena on helpottaa puhelimen käyttöä yhdellä kädellä.

Oppo_N1_lh

Lähde: Phone Arena

6 kommenttia

  1. kiinabrändillä kulkevien älypuhelinten yleistymistä länsimaissa vaikeuttaa se että korvaavat google haun baidulla, baidu on maksanut kännykkävalmistajille siitä että heidän hakukoneensa on oletushakuna laitteissa ja joissakin malleissa baidua ei saa vaihdettua takaisin googleen kovin helpolla, on jotenkin ohjelmallisesti estetty.

    Toisaalta eipä kiinalaisvalmistajat tarvitse länsimarkkinoita kun oma älypuhelinmarkkinansa on niin iso

    1. OPPO tekee puhelimesta international-version, joten baidut jää pois. Tässä nyt odotetaan, että tuleeko puhelin tukemaan 3G 900MHZ. OPPO Find 5 ”international” ei tue moista, mutta aasian päähän suunnatut puhelimet kyllä. OPPO oikeastaan teki virheen, kun teki useamman version puhelimesta ja euroopan markkinoille tuoiin malli, joka ei tue moista.

  2. Raudan valmistus on jo siirtynyt Aasiaa ja hyvinhän nuo ovat oppineet. Koko ajan tulee paremmin tehtyä laitetta. Siksi en henkilökohtaisesti usko että Aasialaiset suostuvat loputtomasti katsomaan sivusta miten jenkkifirmat (Google, Apple, Microsoft) hoitavat softapuolen. Eiköhän kohta tule joku ratkaisu (Tizen tms) joka on riittävän avoin, että aasialaiset ottavat sen omakseen ja ottavat myös roolinsa softan tekemisessä.

Kommentointi on suljettu!