Motorolalta Android-puhelin täysinäppäimistöllä ja vedenkestävyydellä?

Droid 5

Käsi pystyyn, kuka arvostaa vielä kunnollista QWERTY-näppäimistöä älypuhelimessa? Vaikka fyysinen näppäimistö on katoavainen luonnonvara, aikoo Motorola jatkaa vastavirtaan uimista. Tuoreet kuvat antavat ymmärtää, että yhtiöltä on lähitulevaisuudessa luvassa QWERTY-näppäimistöllä varustettu Android-puhelin

Motorola Droid 5 sisältää vuodettujen kuvien perusteella viisirivisen näppäimistön ja ulkoiselta olemukseltaan se on tyypillinen Droid-sarjan tuote. Se tulee rapakon takana Verizon-operaattorille ja niinpä sitä tuskin nähdään Suomessa. Tämä on ikävää, sillä QWERTY-puhelimia ei kaupoista todellakaan liikaa löydy.

Huhut kertovat Droid 5:n näytön asettuvan 4,5 tuuman tuntumaan. Lieneekö edeltäjän 960 x 540 pikselin tarkkuudesta laitettu paremmaksi? Mukana ovat myös Verizon 4G LTE, NFC ja langaton lataaminen. Lisäksi puhelimen sanotaan olevan pölyltä ja vedeltä suojattu.

Lähde: Engadget

4 kommenttia

 1. Ruma kun mikä…

  Nokia tehdää nyt tommonen niin on hyvä laite yrityksille…

  1. Samaa mieltä ekasta.

   WP8 vaan taas rajoittaa, kun ei löydy kotinäkymälle landscape-tukea.

 2. Käsi pystyssä!

  Tuli oikein nostalginen fiilis, kun näki tuon qwerty -kuvan. Olisi mahtavaa saada täysnäppäimistöllisiä puhelimia saadaan lisää ja muiltakin valmistajilta. Täytyy sanoa, että Nokian E7 oli täydellinen qwerty -puhelin, kunhan se ei ollut päällä. Uskomaton ”tatsi” näppäimistössä. Toivottavasti esim. Jolla tuo laadukkaan qwerty -puolikkaan.

Kommentointi on suljettu!