Nokia Musiikki päivittyi keikkasuosituksilla ja tykkäyksillä

Nokia Musiikki

Nokia on päivittänyt Windows Phone 8 -pohjaisille Lumia-puhelimille suunnatun Nokia Musiikki -palvelukokonaisuutensa. Käyttäjät voivat päivittää sovelluksensa uuteen versioon Windows Phone -kaupan kautta.

Uusien toimintojen on tarkoitus viedä käyttäjä lähemmäksi rakastamaansa musiikkia. Ilmoitukset kertovat, kun lempiartistisi julkaisee jotain uutta”, kommentoivat Nokia Musiikin uutta versiota Martin Banham ja Daniel Roberts.

Tykkäyksien myötä Nokia Musiikki osaa jatkossa entistäkin paremmin personoida kuuntelukokemuksen jokaiselle käyttäjälle. Tykkäykset mahdollistavat lisäksi artistikohtaisten ilmoituksien lähettämisen käyttäjälle. Nämä kattavat muun muassa tiedot uusista keikoista sekä levyjulkistuksista.

Lähde: Nokia Conversartions

12 kommenttia

 1. Kyllä ottaa Lumia 900:n omistajaa aivoon! Päivityksiä, päivityksiä ja sovelluksia wp8:lle aina vaan! Ja vasta noin yksi vuosi (1:ksi v.) toitotettiin huippunokiaa, Lumia 900:sta, johon pitää saaman vaikka mitä! Ei olisi varaa unohtaa ja haudata wp7:n omistajia, luurit kun on vielä pitkään takuuvoimaisia!

  Eikä Elop ja Nokia pidä suomalaisista muutenkaan paskan huolta, ahneus menee Nokian alkuperäisen kotimaan ja suomalaisen osaamisen kunnioittamisen edelle, kun kaikki uudet mallit saadaan vihoviimeiseksi Suomessa! Ei tästä asenteesta pitkässä juoksussa hyvää seuraa.

  1. Hah. Olihan tuo tiedossa heti ku tuli ilmi et tulee WP8.

  2. Jep, vuosi sitten tuntui, että ainoa WP8 juttu mitä ei 7.8:lle saada, on dual-core 😉 Ja jotkut saattoivat jopa uskoa.

 2. Hyvä päivitys. Itse tykkään Nokia Musiikista kovasti ja joka päivä tulee käytettyä. Hyvä, että kuuntelukokemuksesta saadaan entistäkin persoonallisempi. 🙂

  1. kyllä nyt kelpaa! onneks käytän nokiaa 🙂

   1. ” Nokia musiikista ” KYLLÄ. Hyvä Eemeli. Musiikki on musiikkia vasta, kun ” Nokia ” sen soittaa.

 3. Joo keikkoja näköjään on, mutta kun ne on ”Las Vegas, NV, USA”

  1. Menet päävalikossa ”keikat”-kohtaan ja katsot sieltä.

 4. Mulla on 900 ja 920 ja mitään eroa en huomaa. Aivan turhanpäiväisiä höpötyksiä noi teidän päivityslöpinät. Yhtä hyvin toimii 900 kuin 920.

  ja joo en ole koskaan edes katsonut että musiikkia voisi edes kuunnella jostain. Enkä katso enkä etsi.

 5. Ps. Jos ms / nokia olisi halunnut, niin teidän 900:een olisi voinut päivittää 8.0 tai vaikka anzan käyttiksen.

Kommentointi on suljettu!