iPhone 5C:n tekniset tiedot vuotivat

iPhone 5C värit

Applen tulevasta iPhone 5C:stä on nähty jo kuvia ja videoita. Sen tekniset tiedot ovat kuitenkin pysyneet varsin pitkään kysymysmerkkinä. Nyt tilanteeseen on tullut muutos, sillä verkossa leviää lista laitteen väitetyistä ominaisuuksista.

Huhun mukaan iPhone 5C perustuisi tietenkin iOS 7 -käyttöjärjestelmään, olisi kooltaan 124,2 x 58,4 x 7,6 millimetriä ja painaisi 106 grammaa. Sen ominaisuuksiin kuuluisivat:

 • Tuplaydinsuoritin
 • Neljän tuuman 1136 x 640 pikselin kosketusnäyttö
 • Gigatavun verran RAM-käyttömuistia
 • 16, 32 tai 64 gigatavua tallennustilaa
 • Kahdeksan megapikselin takakamera 1,2 megapikselin etukamera

Miltä kuulostaa?

Lähde: Phone Arena

10 kommenttia

 1. Hyvältä, mutta miksi tehdä kopio iphone 5:sta. Ainoa ero noiden tietojen perusteella on muovirunko. Tuskin tulee myymään koska iphone5 samat speksit mutta laadukkaampi runko. Paitsi jos haluaa väriä puhelimeen!

  1. Veikkaan että iPhone5 poistuu valikoimista kun 5S tulee myyntiin. Luultavasti Apple ei ole saanut kehitettyä iPhone5:n valmistusprosessia juurikaan halvemmaksi joten Apple ei voi tehdä sitä mitä yleensä on tehnyt eli tiputtaa vanhan mallin hintaa reilusti ilman että katteet kärsii merkittävästi.

   Lisäksi kun iPhone5S on huhujen mukaan lähes samannäköinen kuin iPhone5, niin vaikka vanhan mallin hintaa pystyisikin tiputtamaan entiseen tapaan niin vanha malli söisi uuden mallin myyntiä ja siten voittoja.

 2. Pitäisi tietää hinta ennen kuin voi hyvyyttä kommentoida. Speksit OK, muttei mitään ihmeellistä.

 3. Täyttä kräpändeerosta, sopii ehkä lapselle nukkekodin koristeeksi.

 4. Spekit OK, jos hinta korkeintaan vajaa 400€

 5. Ei spekseillä ole mitään merkitystä. Samaa tavaraa eri kuorilla. Ei minulle kiitos.
  Riittävät speksit siis ja varmaan yks yhteen iPhone 5:n kanssa, kuten mainittua. Eli tämän osalta Applen suuri uudistus on jälleen vain uusien kuorien ja värien varassa… No joo, käyttöliittymässä ikonit vaihtuu tms… 😛

  1. Jälleen? Yrität selvästi sanoa, että Applen malleissa ei ole aiemminkaan ollut mitään uutta verrattuna edelliseen ja että käyttispäivitykset eivät tunnu missään. Olen kohteliaasti aivan eri mieltä, mutta esimerkki voisi kääntää pääni.

   Eiköhän se suurin uutuus ole se, että viime vuoden paras puhelin saadaan rutistettua paljon halvempaan hintaluokkaan, ei ollenkaan huono saavutus. Markkina tietenkin päättää, mutta kyllä niitä muutama kymmenen miljoonaa menee vielä tämän vuoden aikana. Uutuudet tulevat sitten siihen kalliimpaan malliin.

 6. iPhone 5S pitäisi tulla 4,3 tai 4,5 tuuman näytöllä niin näkisin tässä jotain järkeä..

Kommentointi on suljettu!