Nokia 515: peruspuhelin alumiinikuorella

Nokia 515

Nokia tuo markkinoille uuden peruspuhelimen, jota se kuvailee elegantiksi lisäykseksi tuotevalikoimaansa. Kyseessä on Nokia 515, joka yhdistää klassisen peruspuhelimen rakenteen laadukkaisiin materiaaleihin. Se saapuu kauppoihin kolmannen vuosineljänneksen aikana ja kustantaa ennen veroja 115 euroa.

Nokia 515:ssä on panostettu muotoiluun ja materiaaleihin. Sen kuori on anodisoitua ja hiekkapuhallettua alumiinia. Laitteen 2,4 tuuman QVGA-näyttöä suojaa kaartuva Gorilla Glass 2 -lasi, jonka kehutaan tarjoavan hyvät katseluominaisuudet auringonpaisteessa. Myös näppäimistö on aavistuksen kaareutuva.

Peruspuhelimeksi Nokia 515:ssä on kovan tason kamera, jossa megapikseleitä on viisi. Ominaisuuksiin kuuluvat ääniohjattu omakuvaus, panoraama ja ryhmäkuva. Mukana on LED-salama.

Uutukaisen muita ominaisuuksia ovat HSDPA, Bluetooth 3.0, 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä ja microSD-korttipaikka. Ohjelmistoalustana toimii Series 40.

Puhelin saapuu markkinoille valkoisena ja mustana. Sen viralliset mitat ovat 114 x 48 x 11 millimetriä ja Nokia 515 painaa 101,1 grammaa. Puhelin tarjoaa valmiusaikaa 38 päivää ja puheaikaa jopa 10,4 tuntia.

13 kommenttia

 1. Varmasti hyvä peruspuhelin! Sopii heille jotka haluavat käyttää puhelinta perinteisesti puhelimena ja tekstarien kautta. Satunnaisesti valokuvan ottamiseen.

  1. Piti vielä sanoa, että harmi ettei Nokia älyä tehdä tuollaista viimeistelyä Lumioihin. Ilmeisesti vielä Asha-tuotelinjasta löytyy joku täysi järkinen pomo suojassa Elopin vaikutukselta.

 2. Wau mikä hitalaatu suhde! Pesee jo lumiat mennentullen nopeudessa sovelluksissa ja ulkonäössä eikä kamerakaan paljon häpeä

 3. Wow mikä laite. Todella laadukkaan oloinen ja tyylikäs. Hyvän näköinen viimeistely.
  Sopii aivan lostavasti porukalle, joka haluaa älypuhelinominaisuudet peruspuhelimen muodossa.

 4. Hyvä ja tyylikäs peruspuhelin, mutta hieman pienelle kohderyhmälle. Esim. oma äitini voisi tämän ostaa. Koulutettu, suht hyvin toimeentuleva ja kaupunkilainen seniori. Täytyy muistaa, että tuo ei ole ihan halpa verojen kanssa ja samalla rahalla saa jo älypuhelimiakin, jotka kiinnostavat monia jo nykyään enemmän.

 5. Henkilökohtaisesti en jaksa innostustu tuollaisesta aikamatkasta 10v taaksepäin. Porukat täällä on kai niin nuoria, etteivät ehtineet itse kokea candybar-puhelinten aikaa.
  Vaikka nostalgia onkin mukavaa, kannattaa vaan jatkaa eteenpäin.

  1. Mitä vikaa patukkapuhelimissa on? Mielestäni puhelinkäyttöön huomattavasti kosketusnäyttöluureja kätevämpiä. Kevyt, simppeli, kestävä ja hyvä akkukesto. Toki kuten Juha totesi, niin nykyään taitaa kohderyhmä ”kalliille” peruspuhelimelle olla melko pieni.

  2. ikää 29v ja vieläkään en ole halunnut kosketusnäyttö puhelinta joten ei se ikää katso!!!!!!!

 6. hyvän näköinen!! mutta mitenköhän menee kaupaksi kun kaupoissa verojen jälkeen hinta on lumia 520 luokaa :-/

 7. Ensimmäinen Nokia-puhelin pitkään aikaan, joka kiinnostaa! Jos tiedot pitävät paikkansa, saatan ostaa näitä heti kaksi, vaikken erityisesti pidäkään S40:stä – mutta tämä herätti toiveita S60-versiosta myös.

 8. Vielä kun tähän saisi WIFI hotspotin, niin voisi jatkaa tabletilla siitä mihin tämän äly loppuu.

 9. TEHKÄÄ MUN ÄITI ONNELLISEKSI JA TEHKÄÄ SE SIMPUKKAPUHELIN…

  MITÄ VTTUA NOKIALLA KESTÄÄ…?

  QWERTY-LUMIA JA VANHANAJAN SIMPUKKA KEHIIN!

Kommentointi on suljettu!