Lumia 620 Protected Edition on suojattu vesiroiskeilta ja pölyltä

Lumia 620 Protected Edition

Markkinoille on saapunut Protected Edition -versio Nokia Lumia 620:sta. Se eroaa perusmallista sillä, että mukana on vakiona kovempaan käyttöön suunnattu takakuori. Se täyttää IP54-suojaluokituksen ja takaa näin ollen suojan pölyä ja vesiroiskeita vastaan. Takakuori on hankittavissa myös erikseen ja se maksaa noin 30 euroa.

Lumia 620 Protected Edition on muutoin tuttu laite. Se on kompakti ja hyvin käteen istuva Windows Phone 8 -puhelin, jossa on 3,8 tuuman 800 x 480 pikselin kosketusnäyttö. Sisällä hyrrää gigahertsin tuplaydinsuoritin ja RAM-käyttömuistia on 512 MB:tä. Protected Edition kustantaa noin 230 euroa.

Loimme MobiiliBlogissa keväällä katsauksen Lumia 620:aan videoarviossamme. Sen voit katsoa täältä.

9 kommenttia

 1. Ja noiden tiilien perusteella tämäkin laite on tarkoitettu 15 vuotiaille skeittaaville rähmäkorville? Voisiko Nokia edes kerran vuosikymmenessä ajatella muitakin kohderyhmiä. Vaikkapa siten, että skeittikuvan sijaan olisi n-sarjan Valtra, IS:n sijalla Maaseudun tulevaisuus ja laulajana Eino Grön.

  1. Ja mitä helvetin väliä?

   Osta kännykkä ja tee siitä sitten oman näköisesi ja jaa vaikkapa ne kuvat..

   1. Näyttääpä sillä olevan väliä. Tutkippa huviksesi miten Samsung hoitaa kohderyhmämarkkinoinnin, vaikkapa b2700 tai Xcover. Tulokset näkyy maaseudulla.

  2. se ei ole skeittari vaan lumilautailia :]

 2. muuttikohan nokia tuossa näytön kestävyyttä myös..?

 3. Tätä on odotettu.

  Ps. Tommi näyttö on valmiiksi yhtä kestävä (ellei kestävämpi) kuin Xcover 2:ssa.

  1. Kyllä normi 620:ssa ainakin on todella huono lasi, naarmuuntuu äärettömän helposti verrattuna esim. iPhonen lasiin.

Kommentointi on suljettu!