MobiiliBlogin videolla: katsaus Samsung Galaxy S4 miniin

Galaxy S4 mini

Hitaasti, mutta varmasti valmistunut videoesittelyni Samsung Galaxy S4 ministä on vihdoin kaikkien katseltavissa MobiiliBlogin omalla YouTube-kanavalla. Galaxy S4 mini on kesällä myyntiin saapunut uutuus, jonka ajatuksena on tarjota Galaxy S4 -lippulaivan käyttökokemus kompaktimmassa ja edullisemmassa kokonaisuudessa.

Allekirjoittanut ihastui Galaxy S4 miniin, vaikka rakenteen laatuvaikutelma jättää tälläkin kertaa toivomisen varaa. Jos tämä ei kuitenkaan häiritse, on kyseessä varsin onnistunut tuote, joka täyttää lupauksensa: Galaxy S4 mini ei peruskäyttökokemukseltaan juurikaan häviä isoveljelleen. Niinpä puhelinta voi lämpimästi suositella, jos katselussa on kohtuullisen hintainen älypuhelin jouhevalla käyttökokemuksella.

Galaxy S4 mini perustuu Android 4.2 Jelly Bean -käyttöjärjestelmään ja 4,3 tuuman 960 x 540 pikselin kosketusnäyttöön. Pakettia pyörittää 1,7 gigahertsin tuplaydinsuoritin, jonka tukena on 1,5 gigatavua RAM-käyttömuistia. Puhelin tukee LTE-yhteyksiä, sisältää kahdeksan gigatavua tallennustilaa ja tarjoaa microSD-muistikorttipaikan. Takaa löytyy kahdeksan megapikselin kamera ja edestä 1,9 megapikselin kamera.

10 kommenttia

 1. Kaasuttaisi aika paljon tuollaisen hankkiminen. Onkohan tuossa minkälainen akun kesto? Isoveljensä ainakin on testeissä ollut siinä suhteessa kärjessä, joten toivottavasti ei ole akkua paljon pienennetty.

 2. Onko sulla uusi kamera kun kuvasuhde uusi? Mustia surureunoja jää nyt, ennen mulla ei oo jäänyt…

  iMoviellako vielä? Hyvät noi välitekstit ainakin alussa missä oli ominaisuuksia!

  1. Tämä oli ensimmäinen pätkäni Final Cut Pro X:llä. Vaihdoin siihen, koska iMovie heikentää videoiden laatua aika huomattavasti…

   Kuvasuhde pitäis olla sama. Ilmeisesti YouTuben asetukset ovat jollain tapaa muuttuneet, kun kaikki blogiin liitet videot näkyy ”surureinoilla.” Pitää tukia asiaa, kun ehtii. 🙂

 3. Varmasti hyvä Android-laite mutta itselleni ei sopisi jo pelkästään sen takia, että kaikki Nokian omat herkut jäisivät pois.

 4. Kiitos Teemu taas aivan loistavasta arvostelusta 😀

 5. Hieno arvostelu! Mutta voisitko välillä taas tehdä kirjoitettuja arvosteluja? Myös kaipaisin vertailussa esim. kuva vertailuja, nopeustesti vertailuja. Muuten taas hienoa jälkeä arvostelussa. Itse pidän sinua hyvänä arvostelijana, kun esim. S4 arvostelussa otat hyvin huomioon ”normaalin” ihmisen tarpeet ja tulevatko kaikki ominaisuudet käyttöön.

  1. Kiitos! Eiköhän sellaistakin ole taas tulevaisuudessa luvassa. 🙂

 6. Itseäni kiinnostaisi vertailu HTC One Minin ja tämän mallin kesken. Siinä on kaksi kuumaa ”järkevää” mallia syksyksi jos ei viimeisintä yli 600e älypuhelinta halua ostaa.

  1. Joo. Yritän saada siitä jotain aikaiseksi. 🙂 Katsotaan, milloin saan valmiiksi.

Kommentointi on suljettu!