Kuvavuoto: 12 tuuman Galaxy Note -tabletti

Galaxy Note 12.2

Älypuhelimien kosketusnäytöt kasvavat edelleen, joten toimisiko sama strategia myös tableteissa? Ehkäpä sen kertoo tuleva Samsung Galaxy Note 12.2, josta on levinnyt verkkoon ensimmäinen kuva. Nimeään mukaillen se on 12,2 tuuman näyttöä kantava taulutietokone, joka perustuu muun malliston tavoin Android-käyttöjärjestelmään. Laitteen virallistaminen saattaa tapahtua jo ensi viikolla IFA 2013 -messuilla.

Uutuuden ominaisuudet ovat vielä pitkälti pimennossa. Näytön tarkkuuden odotetaan olevan joka tapauksessa 2560 x 1600 pikseliä ja vauhtia tabletille antanee korealaisvalmistajan oma Exynos 5 Octa -piirisarja.

Mitä lukijamme ovat mieltä tämän kokoluokan tabletista? Löytyy tällaiselle käyttöä?

Lähde: GSM Arena

13 kommenttia

 1. Eiköhän tuollaisellekin löydy oma käyttäjäkuntansa myös.
  Paljon on kiinni painosta ja muodoista, et millainen on käyttää.
  Meillä oli kotona ensin 7″ tabu ja taannoin hankittiin 10″, niin olihan se isompi aivan eri planeetalta seiska tuumaseen verrattuna, eli voisihan se 12,2″ olla mukava päivitys kokoon.

 2. Uuh. Ihhana! Hinta vaan kivunnee vähän liiaksi.

 3. Vihdoinkin ”oikean” kokoinen tabletti ja hyvät speksit. Tosin hinnassa näkyy varmasti.

 4. Olisi just mannaa. Tabletin käyttöni on soffalla sarjakuvien ja lehtien lukemista. Nykyinen 10″ tuntuu usein ahtaalta, tuo olisi juuri nappi. Mahtuisi perussarjiksen sivu just eikä melkein oikein tuohon.

 5. Jeah!!! Tulis hankinttua välittömästi.

 6. Tuon kuvan perusteella ainakin komea laite tulossa.

 7. Muuten mahtilaite, mut miks änkevät noita kännynappeja tabletteihin. Niissä 7 tuumasissa ymmärrän sen vielä mutta 12″ssa on jo hieman epäkäytännöllinen. Kihta jo tietokoneissa ja telkuissakin noi napit

 8. koko alkaa olla hyvä, mutta 15″ olisi itselle sopiva. kehtais katsoa leffaa takapenkilläkin kun resoluutio vaan kohdillaan

 9. Tämä windowsilla ja näppäimistöllä.

  Menee vain kalliiksi nämä isot näytöt…

  1. Windows ei tue kyseistä rautaa ja RT on flopannut.

   Nimenomaan wintoosan puute tekee näistä mielenkiintoisia, ostoon, ostoon

 10. Tämä koko olisi jo järkevä kaveri 7″ tabletille, eli pöydällä pidettävä ”lehti/leffateline”.

  En ymmärrä Samsungin intoa noihin kapasitiivisiin nappeihin, vihaan niitä aika voimakkaasti. SGS3 vaihtui reilu vuoden hajoilun (minä hajosin, ei puhelin) jälkeen xcover2:seen kun siinä on oikeat napit, muuten oli lähes täydellinen luuri itselle. Nexuksen olisin hommannut jos niitä olisi järkevästi saanut, sillä käyttiksessä olevat napit ei haittaa, kun niihin ei pääse vahingossa sohimaan.

  Äänestän jatkossa lompakolla, enkä osta yhtään luuria/tablettia missä on hipaisunäppäimet näytön ulkopuolella. Aina joku kämmensyrjä hipaisee backki painiketta ja voila, pitkä sähköposti kadoksissa tai hyvällä säkällä osa siitä luonnoksissa..

  Tuon tabletin kokoluokka on kyllä jo sinnepäin, mutta toisaalta voisi olla hieman isompikin, sillä kedessä /sylissä pidettäväksi jo 10″ on minusta epämiellyttävä. Tästä on keskusteltu jo aiemminkin ja jotkut tykkää, mutta mulle ei sovi.

 11. @Make… Windows tukee vaikka mitä rautaa, mitä selität 🙂

Kommentointi on suljettu!