Uusi Facebook-sovellus saapui Windows Phone 7:lle

Facebook_Beta_WP

Keväällä julkistettu Facebook Beta on nyt ladattavissa myös Windows Phone 7 -pohjaisiin puhelimiin. Kyseessä on siis edelleen beta-asteella oleva sovellus, joka on jo useita kuukausia ollut Windows Phone 8 -käyttäjien saatavilla.

Microsoftin kehittämä sovellus pyrkii yhtenäistämään Facebook-kokemuksen. Käyttöliittymä vastaa paremmin muita mobiilialustoja ja palvelun työpöytäversiota. Niinpä uuden sovelluksen kanssa käyttäjä on kuin kotonaan heti ensimetreistä lähtien.

Sovellus löytyy ladattavaksi puhelimeen Windows Phone -kaupasta.

8 kommenttia

  1. Minulla tämä ilmoittaa, että ei ole saatavissa tällä alueella.

  2. Vieläkään ei kuitenkaan kuvat lähde FB chattiin, vaikka siellä näyttäisi nappulan paikka olevankin. Se statusupdate, kuva, tai paikkamerkintä palkki ei häviä vielä heti kun alkaa scrollaamaan timelineä alaspäin, vaan vähän matkan päästä. Vähän siis ainakin säädettävää vielä.

  3. Tämä on loistava..Käyttänyt siitä asti, kun tämä julkaistiin.. Muita Facebook sovelluksia ei kannata edes ajatella..

  4. Kyllä ainakin wp 8 sovelluksella pystyy fb:n chattiin laittamaan suoraan kuvan.

Kommentointi on suljettu!