Galaxy Gear -älykello vuotokuvissa

Galaxy Gear

Aivan loppuun asti Samsung ei tulevaa älykelloaan pystynyt medialta piilossa pitämään. Muutaman päivän päästä julkistettavasta Galaxy Gearista on nimittäin levinnyt verkkoon uskottavan näköisiä kuvia, jotka paljastavat älykellon yleisölle ensimmäistä kertaa.

Korealaisvalmistajan älykello perustuu huhujen mukaan Androidiin. Sen näyttö on kooltaan 2,5 tuumaa ja tarkkuudeltaan 320 x 320 pikseliä. Sisällä hyrrää oletettavasti tehokas tuplaydinsuoritin ja kellossa on sisäänrakennettu kamera.

Tuoreimmat tiedot kertovat kellon tottelevan äänikomentoja. Se sisältää valmiiksi sovelluksia muun muassa sosiaalisten palveluiden hyödyntämiseen, kuntoiluun ja kuvien katseluun. Akkukestoksi kerrotaan alustavasti yli kymmenen tuntia.

GG_h1

GG_h2

Lähde: Venture Beat

10 kommenttia

 1. Älyttömän ruma design. Odotin paljon enemmän ja olin valmis ostamaan, mutta ei kiitos tuo näköistä.

 2. Eikös tuo ole prototyyppi? Jos on proto, niin ulkonäköhän voi muuttua vielä lopulliseen versioon.

 3. Ruma on kyllä. Toisaalta eipä tuo design ole koskaan ollut se vahvin osaamisalue Samsungilla. Harmi koska itseänikin olisi muuten kiinnostanut.

 4. On se ruma, Samsungin muotoilutiimi taas öissä. Sampan kannattaisi kiltisti odotella Applen pelinavausta, pääsis vähän ottamaan taas mallia mitä innovaatiot ovat.

 5. apple ja innovaatiot 😀 On kyllä applen kännyjen muotoilu muuttunut paljon vuosien aikana.

  1. Kun sen kerran tekee oikein niin ei tarvi muuttaa jatkuvasti. Ihan hyvä toimintamalli.

 6. On kyllä säälittävä akunkesto. Kun noiden älykellojen akunkesto alkaa olla viikon luokkaa, niin hankintaa voisi harkita.

 7. Ei kyllä Samsung ja Apple ole lähellekään pelinavaajia näissä älykelloissa 🙂 Kyllä muut firmat on tuollaisia tehneet jo pitkään, isot firmat saavat vaan hypen kokonsa takia vaikka tulevatkin perästä.
  Henkilökohtaisesti käytän sykemittaria kellona, koska se on niin usein urheiluharrastuksessa tarvittava. Voisin kuvitella korvaavani sen tälläisella älykellolla, joka tarjoaisi sitten ihan uusia mahdollisuuksia. Tekniikan pitää vaan vähän kypsyä, hintojen olla järkevällä tasolla ja akun kesto riittävä.

 8. Kauhia klöntsä ainakin noin hennon neidon (?) ranteessa. Ei voi laskea kättään suoraks alaspäinkään, jottei ’komistus’ tipu.
  Siitä tietty nuorille hyvä, ett ei tarvi välittää kotiintuloajpista, ku voi sanoa, ett ei kellosta nää enää mitään illalla… 😉

 9. Kas kun eivät S4:seen ranneketta lisänneet.

Kommentointi on suljettu!