Kotimainen Badland-peli saapuu pian Androidille ja BlackBerry 10:lle

Badland

Suomesta löytyy mobiilipeliosaamista. Tämän on todistanut Rovio, jonka Angry Birds -pelisarja on noussut oheistuotteineen maailmanlaajuiseksi brändiksi. Toinen tuttu nimi on Supercell, jonka Hay Day -farmipeliä monet ovat varmasti päässeet kokeilemaan. Hyvässä vireessä on myös pienempi Frogmind, jonka palkintoja voittanut Badland on laajentumassa Applen mobiililaitteilta Androidille ja BlackBerry 10:lle.

Badland on kiehtovalla pelimekaniikalla toteutettu peli, jossa päähahmoa kuljetetaan läpi kymmenien erilaisten kenttien. Se hyödyntää mielenkiintoisella tavalla painovoimaa, joka tekee pelaamisesta ainutlaatuista ja luo hauskaa vaihtelua kenttien välille. Rikas äänimaailma ja näyttävä visuaalinen ilme ovat myös keskeisessä osassa peliä.

Suomalaisyhtiö ei vielä antanut tarkkaa ajankohtaa pelin saatavuudelle uusilla alustoilla. Työtä on Frogmindin mukaan vielä jäljellä, mutta ei kuitenkaan mahdottomia määriä.

Oletko kokeillut Badlandiä? Kommentoi kokemuksesi alle!

Osta Badland iPhonelle, iPadille tai iPod Touchille Applen App Store -kaupasta.

Lähde Badland

8 kommenttia

  1. Tykkään tuollaisista peleistä. Ostan kyllä heti kun tulee Androidille.

  2. On ne hölmöjä, ku julkaisevat kuolevalle blackberrylle. Suomalaiset pelin kehittäjät ovat kokonaan unohtaneet suomessa suositun windows käyttöjärjestelmän!

    1. Kotimaan markkinat eivät vaan puhelinalalla ole riittävät ellei kyse ole jostain Kiinasta tai USA:ta. Meidän Suomi on niin pieni. Toisaalta Nokia & Microsoft ovat kusseet lähivuosina niin monta kertaa kehittäjien muroihin äkkinäisillä muutoksillaan, että on vaan viisasta olla varovainen WP:n kanssa. Toimitusjohtajat vaihtuvat molemmissa yhtiöissä pian joten suuria muutoksia lienee taas luvassa ja siinä ei suomalaisia pk-yrittäjiä ajatella.

      1. BB vielä pienempi, lisäksi kuoleva. Onko se jotenkin turvallisempi kohde.

  3. Eipä tuossa BB:ssä ja WP:ssä juuri eroa ole, marginaalia molemmat. Kuolemisen kannaltakaan ei kummastakaan tällä hetkellä ole terveen busineksen pohjaksi eikä siis mitään varmuutta.

    BlackBerry tosin tukee Qt:tä, joten sille on helppo tehdä softa siinä samalla kun tekee jollekin muulle järjestelmälle. Qt5.2 onkin hyvä homma, samalla kertaa saa tekaistua softan Android, iPhone ja BB-puhelimille. Windows Phone on tietysti ulkona kuviosta, Microsoft kun ei halua muita kehitystyökaluja mukaan omiensa kilpailijaksi.

Kommentointi on suljettu!