Tulevan Nokia Lumia 1520:n kotinäkymä kuvassa

Nokia Bandit home screen

Kyllä. Microsoft ostaa Nokian puhelinliiketoiminnan, mutta koska kaupat sinetöidään vasta vuoden 2014 puolella nähdään markkinoilla vielä muutamia Nokian brändiä kantavia älypuhelimia. Yksi niistä on Nokia Bandit, joka todennäköisesti tunnetaan kauppoihin saapuessaan nimellä Lumia 1520.

Olemme nähneet laitteesta jo kuvia ja nyt verkossa leviää kuvakaappaus laitteen kotinäkymästä. Se vahvistaa jo huhutun seikan: full hd -puhelimilla Windows Phonen kotinäkymään mahtuu hurja määrä tavaraa. Kuten kuva osoittaa, näkee käyttäjä selvästi nykyistä enemmän informaatiota yhdellä kertaa. Onko tämä jo liikaa? Sen jokainen voi päättää itse.

Lumia 1520:n odotetaan perustuvan kuuden tuuman 1920 x 1080 pikselin kosketusnäyttöön. Puhelimessa pitäisi olla lisäksi 20 megapikselin PureView-kamera.

Lähde: evleaks

23 kommenttia

 1. Tarkoitatteko tuleva Microsoft Lumia puhelin, buahhahhahhaaaaa…

 2. Hyi hitsi kuin sekava! Eihän tollasesta läjästä löydä edes etsimäänsä, saati näe muutoksia. Ruma ku petolinnun perchse

 3. Jolla se on vain pakko olla tulevaisuudessa!

  1. Jolla pitää itsekkin hankkia, kun jouluna pitäis hommata uusi puhelin.

 4. On se aika sekava kyllä, kun on noin leveälti tiiliä

  1. No ei ole pakko tehdä siitä tollaista jos niin itkettää.

  2. Tuon näytön voi jokainen säätää oman mieltymyksen mukaan…näyttöön voi jättää vaikka vain 1 tiilen, jos niin haluaa..

 5. Ei vois vähempää enään kiinnostaa nämä syö paskaa tuotteet.” nokia” puhelimet, jotka ovatkin oikeasti microsoftin puhelimia. Nokia on kuollut tästä päivästä lähtien, eikä puhelimet joihin on liimattu nokia tarra ole enään nokian puhelimia, vaan microsoftin puhelimia.

  1. Eihän se näin mene, kauppahan voi teoriassa vielä peruuntua. Jos ostat puhelimen ennen joulua, rahat menevät Nokian eikä Microsoftin kassaan.

   Ja suomalaista työtä tuet joka tapauksessa. Valitettavia nämä itkijät, jotka eivät tiedä mistä puhuvat.

 6. Mitä väliä onko se Nokia vai Microsoft?… Eipä mädät omenat ja samsungitkaan ole suomesta…noihin ero on se, että Lumiat on parempia…

 7. On sillä. Tästä lähin kartan kaikkea missä lukee edes microsoft. Applea ja googlea olen karttanut jo kauan. Puhelimeni tulee vaihtumaan jollaan ja tietokoneeni käyttis linuxiin. Niissäkin on jo enemmän suomalaista kuin microsoftissa. Microsoft tulee kuolemaan pois toivottavasti.

  1. ei tule kuolemaan…Lumiat on niin loistavia tuotteita, että myynti tulee nousemaan koko ajan..

 8. En usko että ne jotka ostavat nokian puhelimia ostaisivat microsoftin lumioita. Nokia on suomalainen merkki, siksi itse ostan nokialaisen. Olen isänmaallinen ja meitä on monia. Toisaalta nokia on monissa maissa laatumerkki pohjolasta ja siksi sitä ostetaan, kuten myös suuntoa ja polaria. Toisekseen todella monet eivät pidä jenkeistä ja koittavat kiertää jenkkimerkit kaukaa. Esimerkkinä islamistiset maat. Toisaalta nokiahan voi alkaa tuottamaan puhelimia muulla merkillä, kuten mobirana ja silloin itse ainakin aion ostaa. Mitään applen, googlen tai microsoftin jenkkituotteita en aio ostaa.

  1. Mielenkiintoista todella nähdä, miten eurooppalaiset ottavat vastaan tämän muutoksen. Nokialla on aina ollut Euroopassa vahva maine ja tuotemerkki. Nykyisellä WP:llä on mennyt juuri parhaiten Euroopassa, USA:ssa ja Kiinassa heikosti.

 9. Tabletit on tarpeettoman isoja, tuo Nokia 1520 on erinomaisen kokoinen mukana kulkeva nettiselain ja tietty paljon muutakin. Ja Nokiahan se on edelleen.

  1. Tämän kokoluokan WP-laitetta on tosiaan odotettu kieli pitkänä. Lähtee tilaukseen heti, kun vain mahdollista. Toivottavasti kamera on niin hyvä, kuin ennakkotiedot kertovat. Siinä tapauksessa tämä olisi omaan käyttööni suorastaan täydellinen peli.

 10. Kaikki WP-laitteet ollut boikotissa jo tähänkin asti, nyt ei vaan enää ole sijaiskärsijöitä välissä. Mitään MS:n roskaa ei ole ennenkään tarvinnut ostaa.

  1. Osta vain vapaasti sitä Android-virusroskaasi.

 11. Alkaakohan wp:n kehitys nyt toden teolla kun nokia saatiin ryöstettyä pois pelistä..

 12. Ei tuossa Nokia-kaupassa juuri mikään muutu. Nokian omistajat olivat amerikkalaisia eläkeyhtiöitä kunten Microsoftinkin omistajat. Määräysvalta muuttuu Nokian hallitukselta Microfióftin hallitukselle.

  Suomessa tehdään nyt tytötä suuremman Microsoftin rahan turvin. Se on Suomelle vain plussaa. Nyr myös verkkoyhtiö sijoitusyhtiöineen ja patentteineen voi hyvin. Pitää huomata että Nokia myi siis ainoastaan puheliliiketoiminnan. Ei muuta.

  Nyt kunsekä rauta että softa on Microsoftilla niin hommaan panostetaan todella. Nokiallakin kyllä nousu olisi alkanut tästä, sillä sillä olisi ollut nyt puhelimet 3,5 yuumasta kuuteen tuumaan.

 13. itsellä wp8 ja sanon että on todella sekava. sovelluksia ei löydä heti sovellusluettelosta ja aloitusnäyttökin on jotenkinb sekavan oloinen ja päivittyvistä tiilistä en ole huomannut mitään hyötyä. kävin kokeilemassa windows 8 läppäriä kaupassa ja totesin että on kyllä hankala käyttönen. miksi microsoft on tehnyt tälläsen floppikäyttiksen.

Kommentointi on suljettu!