Videolla: Nokian tiedotustilaisuus puhelinliiketoiminnan myynnistä

Lumia 920

Syyskuun ensimmäisestä tiistaista muodostui Suomelle suuri muutoksien päivä. Nokia päätti myydä puhelinliiketoimintansa Microsoftille, joka uskoo kykenevänsä näin parantamaan Windows Phonen asemaa markkinoilla. Nokia itse jatkaa verkkoliiketoimintaansa, karttapalveluiden kehittämistä sekä tulevaisuuden teknologioiden tutkimista.

Nokia järjesti tänään kello 11 Suomen aikaan tiedotustilaisuuden, jossa väliaikaiseksi toimitusjohtajaksi noussut Risto Siilasmaa kertoi päätöksen taustoja. Lavalla vieraili myös muun muassa Microsoftin toimitusjohtaja, Steve Ballmer. Monia varmastikin kiinnostava tilaisuus on nyt katsottavissa kokonaisuudessaan juttumme lopusta.

1 kommentti

  1. Ompas todella innostuneen oloinen tuo Siilasmaa 🙂 Puuttuu vain, että taustavasemmalla vahingossa kuvassa vilkahtaisi pistooli vanhan Neuvostoliiton uutislähetyksen tyyliin, jolla varmistettiin likijan pysyminen ennalta sovituissa vuorosanoissa.

Kommentointi on suljettu!