LG esitteli G Pad 8.3 -tabletin

LG G Pad 8.3

Apple iPad mini saa loppuvuoden aikana uuden kilpailijan, kun LG tuo markkinoille loka-joulukuun aikana G Pad 8.3:n. Siinä on 8,3 tuuman full hd -kosketusnäyttö (1920 x 1080 pikseliä), hyvä integrointi älypuhelimeen ja Android 4.2.2 -käyttöjärjestelmä. Laite saapuu myyntiin mustana ja valkoisena.

Suuresta näytöstään huolimatta istuu LG G Pad 8.3 käteen hyvin, kehuu korealaisvalmistaja. Sitä pitelee mielellään yhdellä kädellä, sillä laite painaa vain 338 grammaa. Virallisilta mitoiltaan taulutietokone on 216,8 x 126,5 x 8,3 millimetriä.

Tabletin ja älypuhelimen suhdetta yhtiö tiivistää QPair-ominaisuudella. Se mahdollistaa Android Jelly Bean -pohjaisen puhelimen yhdistämisen tablettiin, jolloin saapuneet puhelut ja viestit näkyvät myös G Pad 8.3:n ruudulla. LG:n mukaan esimerkiksi viesteihin on mahdollista vastata suoraan tabletista.

Muita uutuuden ominaisuuksia ovat 1,7 gigahertsin Snapdragon 600 -neliydinpiirisarja, 16 gigatavua tallennustilaa, kaksi gigatavua RAM-muistia, viiden megapikselin takakamera ja 1,3 megapikselin etukamera.