Google ja Nestle yhteistyöhön: seuraava Android on KitKat

KitKat_Android

Seuraava Android-versio ei olekaan Key Lime Pie, kuten pitkään on huhuiltu. Se on Android KitKat, kertoo Google. Kyllä, kyseessä on suklaapatukoista tuttu tuotemerkki, jonka omistaa Nestle.

Kyseessä on mielenkiintoinen yhteistyö Googlen ja Nestlen välillä. Se perustuu molemminpuoliseen hyötyyn markkinoinnissa ilman varsinaisen rahan siirtymistä yhtiöltä toiselle. Vaihtokaupassa Google saa käyttää Android 4.4 -julkaisusta nimeä KitKat ja Nestle tuo markkinoille 50 miljoonaa suklaapatukkaa Android-kääreillä, joista kuluttajien on mahdollista voittaa Nexus 7 -tabletteja ja Google Play -lahjakortteja.

Tulevan Android 4.4 KitKat -version ominaisuuksista Google ei vielä halunnut kertoa tarkemmin. Tavoitteena on kuitenkin tuoda Android entistäkin laajemman kuluttajakunnan saataville. Tämä viittaa siihen, että alusta nähdään jatkossa nykyistä edullisemmissa puhelimissa sekä laajemmin erilaisissa tuotteissa.

Android_KitKat

Lähde: The Verge

3 kommenttia

  1. Ei ole Nokialla paljon varaa heitellä tollaista läppää enää.
   Ennemminkin Samsung voisi sanoa:
   Nokia – No more connecting people!
   Säälittävää Nokialta, jos oikeasti jaksavat tuollaista sontaa syytää edelleen nettiin, kun tietää Nokian tämän hetkisen tilanteen 🙂

  2. Typerä sensaatiohakuinen otsikko. Ei näy ”death treattia” missään.

Kommentointi on suljettu!