Lumia 625 Suomessa myyntiin pian

Lumia 625

Suurta 4,7 tuuman kosketusnäyttöä kantava Lumia 625 saapuu Suomessa kauppojen hyllyille 19. syyskuuta, ilmoittaa Nokia. Heinäkuussa julkistetun uutuuden ennakkotilaukset käynnistyvät jo tänään. Puhelimen suositushinnaksi valmistaja ilmoittaa 300 euroa.

Nopea 4G-yhteys nopeuttaa nettiselailua, helpottaa videoiden katselua ja lisää vauhtia myös surffailuun sosiaalisessa mediassa. Uskon, että moni käyttäjä arvostaa myös entistä isompaa näyttöä”, sanoo Nokian Suomen ja Baltian myyntijohtaja Mauri Pietikäinen.

Windows Phone 8 -pohjainen uutuus sisältää 1,2 gigahertsin tuplaydinpiirisarjan, 512 MB:tä RAM-käyttömuistia, kahdeksan gigatavua tallennustilaa, microSD-muistikorttipaikan ja viiden megapikselin kameran. LTE:n ohella se tukee WiFi-, GPS-, GLONASS- ja Bluetooth 4.0 LE -yhteyksiä. Puhelimesta löytyy myös etukamera, joka on laadultaan VGA-tasoa.

Lumia 625 saapuu Suomeen oranssina, mustana ja valkoisena. Vaihdettavia värikuoria löytyy myös keltaisena ja kirkkaan vihreänä.

9 kommenttia

 1. Mutta missäs viipyy nokia lumia 1020? Gigantissa väittävät että se tulee heille myyntiin 31.12.2013. Ei voi olla todellista! Luulempa, ettei kuollut nokiamme jaksa enään panostaa edes niin vähää, että saisimme viimeisen aidon nokialaisen ajoissa suomeen myyntiin. 1020 tulee olemaan minulle viimeinen nokialaiseni, sen jälkeen sitten jolla tai jos nsn-nokia, jos nsn- nokia tekee vielä joskus puhelimia. Microsoft lumiaa en aio ostaa, enkä mitään muutakaan microsoftin tuotetta. Googlen ja applen tuotteet ovatkin parin tuotteen jälkeen menneet meillä boikottiin ja nyt lisäksi tulee microsoft. Eipä meillä muitakaan jenkkituotteita käytetä, coca cola ja pepsikin ovat boikotissa kun ovat jenkkituotteita. Ne on korvattu pirkka colalla, africolalla jne suomalaisilla tuotteilla. Suosi ja osta suomalaista, niin työpaikat pysyy suomessa. Tähän vielä sen verran, että vaikka microsoft jatkaisi suomessa lumioiden kehitystä suomalaisella työvoimalla, en siltikään osta koska microsoft on jenkkimerkki ja ne jotka jää microsoftille töihin ja jakavat nokian tietotaitoa ovat luopioita ja maanpettureita, joten heidän työpaikoillaan ei ole väliä,eikä microsoft kuitenkaan maksa suomeen veroa.

  1. Jopi rauhoitu nyt.
   Ei sitä Nokian myyntiä kannata ottaa noin henkilökohtaisesti. Rauhoitu nyt!

  2. Melkonen sankari tämä Jopi, hauskaa aina lukea että mitähän se sylki on tänään suuhun tuonut, mitä sitten voi julistaa kovaan ääneen absoluuttisena totuutena 🙂 Asioiden eri valossa ja usealta kannalta tarkastelu, mitä se on?

  3. samalla asialla jopi:) odotan ehkä enemmän jolla on sekin myös suomalaisten tekemä:)

 2. Päästäkää nyt 1020 myyntiin….turhaa odotella….se sitten on mun viimeinen kännykkä nokialta, Jolla sen jälkeen

 3. muistan monia vuosia sitte 2,4 tuumaa ja sitte 3 tuumaa ja 3,5 tuumaa 4tuumaa vuoden lopussa uusi luuri:) joko lumia 1020 tai jolla tai se puhvetti:D

 4. Nyt ei muuta kuin Nokia ja Blackberry yhteen ja myydaan vain spesial luureja!!!

 5. Kyllä Jopin tunteet jaetaan, mutta ihan en ilmaisisi niin. Ostakaa ennemmin 925, on nätimpi ja kuvat tuskin käytännössä paranee sillä mulkosilmäobjektiivilla. Maanpettureiksi sanoisin niitä jotka vei Suomen manipuloimalla Eu:hun, siitä Nokiankin alamäki juontaa, mutta se ei kuulu tähän.

Kommentointi on suljettu!