Android 4.3 -päivitys Galaxy S III:lle ja Galaxy S4:lle lokakuussa

Android 4.3

Samsung on ilmoittanut päivittävänsä Galaxy S III– ja Galaxy S4 -puhelimensa Android 4.3 Jelly Bean -käyttöjärjestelmään lokakuun aikana. Näin Samsung jatkaa muihin valmistajiin nähden hyvää päivitystahtiaan. Google esitteli Android 4.3:n heinäkuun lopulla.

Uusi versio ei näillä näkymin tuo puhelimiin merkittäviä muutoksia. Android 4.3 sisältää parannuksia lähinnä tuettuihin standardeihin, joista tärkeimmät ovat Bluetooth 4.0 LE ja OpenGL ES 3.0. Päivityksen myötä puhelimet ovat yhteensopivia Galaxy Gear -älykellon kanssa, joka vaatii tuen vähävirtaiselle Bluetooth 4.0 LE:lle.

Ei muuta kuin päivitystä odottamaan!

Lähde: BGR

8 kommenttia

  1. Teemu, jos ajatellaan S3:sta niin siinä ei ole vielä tuota S4:n 4.2.2 päivitystä, eli S3:en on luvassa rutkasti muutoksia :p

  2. Päivityksen myötä puhelimet ovat yhteensopivia Galaxy Gear -älykellon kanssa, joka vaatii tuen vähävirtaiselle Bluetooth 4.0 LE:lle!. 😉

  3. Samsung on kyllä parantanut juoksuaa päivitysten suhteen huimasti. SGS3 ja sitä edeltänyt SGS2 ovat saaneet todella hyvin päivitykset, kuten lippulaivoilta voidaan odottaakin. SGS2 tuskin saa enää päivityksiä, mutta onhan sillä jo ikääkin.

    Mutta kyllä tämä laahaa Samsungillakin aika hyvin perässä, sillä uusi Android taitaa keretä tulemaan ennekuin 4.3 tulee Sampalle, saatikka muiden valmistajien puhelimiin.

  4. Tuleekohan S2:lle 4.2.sta. Tai edes s2+lle?

  5. Onko tietoa milloin 4.3 saapuu Note kakkoselle?

  6. Jejdjdj

  7. Minä olen jo päivittänyt vastahankitun uuden S-neloseni 4.2.2-versiosta 4.3-versioon.

Kommentointi on suljettu!