Samsung päivitti Galaxy Note 10.1:n 2560 x 1600 pikselin näytöllä

Galaxy_Note_10-1_2014

Elektroniikkajätti Samsung on julkaissut Galaxy Note 10.1 -tabletistaan päivitetyn 2014 Edition -version. Se kehittää alkuperäisen mallin muotoilua ohuemmaksi ja kevyemmäksi. Mukana on Galaxy Note 3:sta tuttu ommeltu takakuori, joka tekee laitteesta pehmeän ja miellyttävän pitää kädessä.

Näyttö on päivitetty uuteen aikakauteen. Pikseleitä on nyt neljä kertaa enemmän kuin alkuperäisessä mallissa. 10,1 tuumaisen näytön tarkkuus on siis 2560 x 1600 pikseliä. Se perustuu Super Clear LCD 3 -tekniikkaan.

Moniajo ja kynällä käytettävät toiminnot ovat uutuudessa tärkeässä roolissa. Laite tukee saman sovelluksen ajamista kahdessa ikkunassa sekä uusien ikkunoiden avaamista kynällä näytölle piirtämällä. Uusi S Note tekee muistiinpanojen laatimisesta entistäkin intuitiivisempaa mahdollistamalla muun muassa niiden jakamisen suoraan Twitteriin.

Galaxy_Note_10-1_2014_takaa

Laskentatehoa taulutietokoneelle antaa LTE-versiossa 2,3 gigahertin neliydinsuoritin ja 3G- ja sekä WiFi-malleissa 1,9 gigahertsin kahdeksanydinsuoritin. RAM-muistia on tarjolla kolme gigatavua ja tallennustilaa 16, 32 tai 64 gigatavua. Takana on kahdeksan megapikselin kamera ja edessä kahden megapikselin kamera. Lisäksi mukana ovat microSD-muistikorttipaikka, Bluetooth 4.0, GPS, GLONASS, 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä ja 8220 mAh:n akku.

Galaxy Note 10.1 2014 Edition pohjautuu Android 4.3 Jelly Bean -käyttöjärjestelmään. Se tukee Samsungin Knox-ratkaisua, joka mahdollistaa arkaluontoisten ja tärkeiden sovellusten ja tiedostojen käytön suojatussa ympäristössä. Se jakaa laitteen työ ja vapaa-ajan profiileihin, ja tekee siitä erinomaisen BYOD-laitteen (Bring-Your-Own-Device).

Kokoa laitteella on 243,1 x 171,4 x 7,9 millimetriä ja painoa (WiFi-malli) 535 grammaa.

Tabletti saapuu myyntiin kolmannen vuosineljänneksen aikana. Hintatietoja Samsung ei vielä paljastanut.

7 kommenttia

  1. No nyt on näyttö kohdallaan. Kova laite, hinta varmaan vähän yläkanttiin meikälle.. 🙁

  2. Todella jämäkän oloinen laite, voisin jopa harkita ostamista, mikäli hinnoittellu ei lähde ihan käsistä. Tuota kapasitiivisten/fyysisten näppäinten tunkemista S-pen laitteisiin en vaan jaksa ymmärtää, vaikka kynän pikakomennot toimivatkin ihan kohtalaisesti.

  3. Itse olen päättänyt että tablettia en osta, koska iso näyttönen puhelin riittää.
    Tosin ei mikään Noten kokoinen.

  4. Ei siinä mennytkään kuin 1,5v että Samsung sai vastattua Applelle näytössä..

  5. Onhan tuo spekseiltään hyvä… Ei vaan mahtava! Ellei olisi jopa liian hyvät speksit! Tarkoitan siis sitä että muutamat speksit olisivat voineet olla hieman huonommat niin hinta olisi ollut alhaisempi. Jos hinta olisi 500€ ja risat, niin olisi ollu melkeinpä pakkohankita, mutta kuten pahoin pelkään hinta tulee olemaan 600-900€. Olisi voineet laittaa niihin uusiin tabeihinkin paremman resolluution esim. 7″ HD 8″ FULL HD 10,1″ 2560×1600. No Tab4:ssa sitten! 😀

  6. Alkuperäisen Note 10.1:n liki ainut heikko kohta oli tuo paneelin resoluutio, mutta nyt sekin on kohdallaan. Saa nähdä vaihtuuko nykyinen Tab10.1 tuohon vai johonkin kilpailijoiden laitteeseen.

  7. kyllä vähän tuo houkuttelis… mutta en tiiä raaskiiko macbook pro:ta vaihtaa tuohon.

Kommentointi on suljettu!