Alcatel esitteli One Touch Heron

Alcatel-One-Touch-Hero

Suomalaisille hieman tuntemattomampi valmistaja, Alcatel, on esitellyt markkinoille One Touch Heron. Se on jatkuvasti suositumpaan kuuden tuuman kokoluokkaan sijoittuva Android 4.2 Jelly Bean -pohjainen puhelin. Laite saapuu valikoiduille markkinoille lokakuussa.

Kuuden tuuman full hd -näyttöä täydentämään Alcatel tuo uutuudelleen mielenkiintoisia lisävarusteita. Tarjolla on näytön päälle kääntyviä suojuksia sekä LED- että E-Ink-näytöllä. Idea on vähentää virrankulutusta, kun esimerkiksi suurelta E-Ink näytöltä voidaan lukea e-kirjoja ilman virtasyöppöä päänäyttöä herättämättä. Mukana on tosin tehokas 3400 milliampeeritunnin akku, joten tältä osin lähtökohdat eivät ole heikot.

Muutoin Alcatel One Touch Hero on aika perinteinen lippulaivatason Android-puhelin. Sisällä sykkii 1,5 gigahertsin neliydinsuoritin, RAM-käyttömuistia löytyy kaksi gigatavua ja takana komeilee 13 megapikselin kamera. Tallennustilaa on 8 tai 16 gigatavua. Muistikorttipaikkaa laite ei tarjoa, mutta kahden megapikselin etukamera löytyy.

Alcatel-One-Touch-Hero2

Lähteet: Engadget & Liliputing

16 kommenttia

 1. Sanokaahan parhaita kännyjä seuraaviin vaatimuksiin:

  – Näyttö 4 – 5 tuumaa
  – Hyvä sovellusvalikoima
  – Tyylikäs käyttöjärjestelmä
  – Hinta ~ 400€

  Olen miettinyt: Oppo Find 5, Samsung Galaxy S3 ja Jolla.

  Oppoonhan ei saa suomen kieltä.
  Mites Jollaan saa sovelluksia? Jollan sivulla lukee että yhteensopiva, mutta ilmeisesti sovelluksen luojan pitää lähettää se Jolla kauppaan, ja monet ei jaksa… Aika näyttää.

  Ehdotelkaa mikä kannattaa ostaa!?

  1. Oipe ehdottomasti suosittelen S3:a. On muuten upea luuri ja tulee ens kuussa päivittymään uusimpaan Android 4.3:en. Ja täsmää kaikkia noita kriteereitäsi.

   1. En oikein Samsungia haluaisi…

    Tietääkö kukaan mitään tuosta Jollan sovellusasiasta?

    1. Pystyy siinä ainakin Android sovelluksia ajamaan, mutta en tiedä sitten miten se on toteutettu siinä.

 2. Toi E-Ink ”kuori” vois kyllä olla todella hyväkin idea, ainakin jos lukee paljon. Olis paaaaljon kivempi lukea E-Ink näytöltä ulkona kuin LCD:ltä. Toivon, että menestyisi ja nähtäisiin tää täälle pohjoisessakin.

 3. Mitenköhän lie, Oipe, tuon Sony Xperia Z:n hinta?

 4. Suosittelen nokia lumia 920/925/1020. Sovelluksia löytyy todella paljon, käyttis on tyylikäs ja helppokäyttöinen, sekä puhelin tyylikäs ja kestävä. Ja luuri lähtee alta 400€:lla, paitsi tuo nokia lumia 1020, joka tulee maksamaan noin 700€, mutta siinä onkin markkinoiden paras kännykkäkamera, nokia 808:sin lisäksi. Jos haluaa halvan mutta helppokäyttöisen älypuhelimen jossa on kunnollinen kamera ja kunnolliset viestimisyhteydet (puhelin, sähköpostit, skype, tekstiviestit jne), sekä vakiona kaikki sellaiset sovellukset, mitä muihin luureihin joutuu lataamaan kaupasta, niin suosittelen nokia lumiaa, vielä kun niitä saa nokian tekeminä.

  1. En suosittele WPtä kyllä kellekkään, ennen GDR3 päivitystä jolloin siitä saattaa tulla edes siedettävä. Mutta nyt järkevin bang for buck WP leiristä on Ativ S. Mitä lie 199-249eur hintainen nykyään

   1. Minä taas suosittelen (ja ihan pitkän kokemuksen kautta). Hyvä ja nopea käyttis. Minulla vielä wp 7.8, kasi varmaan vielä parempi.

 5. Jolla vaiko Oppo? Itse en Nokiaa osta, kun Nokia myi puhelinbisneksensä Microsoftille !

 6. Tosin onahn tää malli aika hieno tää Alcatellin One Touch Hero 🙂

 7. Oppo ehdottomasti. Ja suomen kielen saa kaikkiin android laitteisiin jos yhtään osaa androidia käyttää.

  1. Kerrohan tarkemmin.

   Yhtään android-laitetta en ole käyttänyt, amatööri liikenteessä.

 8. Onko tämä se firma jonka nokia meinaa ostaa???

Kommentointi on suljettu!