Kuvina: Nokia Lumia 925

Lumia 925

Lumia 925 tuo paljon uutta Nokian älypuhelinmallistoon muotoilun, rakenteen ja materiaalien osalta. Niinpä se on mitä oivallisin laite Kuvina-sarjamme seuraavaksi kohteeksi.

Nokia paikkaa Lumia 925:ssä kaikki Lumia 920:n rakenteelliset heikkoudet. Se on allekirjoittaneen mielestä ehdottomasti tyylikkäin Lumia ja toivottavasti näemme vastaavaa muotokieltä myös tulevissa puhelimissa.

Laite yhdistää hyvin alumiinikehyksen ja polykarbonaattikuoren. Kombinaatio tekee Lumia 925:stä arvokkaan tuntuisen, mutta samalla mukavan lämpimän pidellä kädessä. Alumiini on älyluureissa hyvä materiaali, mutta Pohjoisen kylmissä talvissa se voi olla ikävän kolkon tuntuinen kädessä. Niinpä mattapintainen polykarbonaattitakakuori täydentää hyvin alumiinista kehystä.

Lumia_925_4

Lumia_925_5

Lumia_925_6

Lumia_925_9

Lumia_925_3

Lumia_925_7

Lumia_925_2

Lumia_925_1

Lumia_925_8

Lumia_925_10

16 kommenttia

 1. Mukavan kepeä 920:sen rinnalla,alumiini tuo laadukkaan tunnelman,hyvä näyttö,Tykkään.

 2. Onpas aikamoisen tyylikäs laite.

  Voittaa ulkonäössä mielestäni melkein jopa Lumia 920:n. Kyllä Nokia vaan osaa tämän muotoilupuolen. 🙂

  1. Mee ny hyvä Eemeli Nokian kaa naimisiin, ku viel kerkee.

 3. Ei innosta, on liiaan väritön ja metalinen. Lumia 920 ja 1020 keltaisena ja paremmilla ominaisuuksilla kiinnostaa enempi. Keltainen lumia 920 löytyy itseltäni, mutta se on myynnissä kun odottelen että saan keltaisen lumia 1020:sen, joka tulee olemaan itselleni viimeinen lumia ja nokia. Microsoftin tekeleisiin en koske.

 4. Niin ja tuossa on ruma tuo kameran möllykkä, eikä kamera ole yhdestä ylimääräisestä linssistä huolimatta edes parempi kuin lumia 920:sessä. Ja tuosta puuttuu langaton lataus, sekä muistia on vähempi kuin lumia 920:sessä. Tuossa 16gb muisti, kun lumia 920:sessä ja lumia 1020:sessä 32gb muisti. Onhan tuo hieman kevyempi kuin lumia 920, mutta ei mitenkään oleellisesti. Tuo on vähän niin kuin välimalli, mutt itse en tota ostaisi, kun on huonommat ominaisuudet kuin lumia 920 ja 1020 puhelimissa.

  1. Tiedoksesi jopi, 925 on 920 päivitetty malli jossa on korjattu 920:n heikkoudet. Eli paljon parempi näyttö, oleelisesti parempi kamera ja laite on saatu hienoksi ja laadukkaan tuntuiseksi alumiinia käyttämällä.

 5. Pakko kysyä Jopi tähän väliin, että miksi oot niin jyrkästi Microsoftin tuotteita vastaan. Jos olet kerran Lumioista tykännyt, niin miksi niitä luureja ei voisi ostaa vaikka Microsoftin valmistanakin? Ihme asenne…

 6. No koska lumian olen ostanut kun se on nokia, nyt kun ne tulee olemaan pelkkiä microsoftin puhelimia, niin osta. Inhoan microsoftia, googlea ja applea, enkä halua käyttää monopolijenkkien monopolituotteita. Nokian jälkeen käytän jollaa ja tietokoneeseen muuttuu linux. Microsoft petti nokian ja suomen. Ei enään microsoftia.

  1. Ei Microsoft mitään ole pettänyt.
   Tällaisia kauppoja tapahtuu ympäri maailmaa viikoittain. Pienempiä ja suurempia.

   Rauhoitu nyt herranen aika ja mieti järjellä.

   1. Näin juuri,
    Jos haluaa kannattaa suomalaista insinöörityötä tai pitää kyseisen puhelinvalmistajan suunnittelusta niin eihän tilanne ole mihinkään muuttunut omistajan vaihdoksen jälkeen. Itseasiassa tämän maan teollisuuden kannalta ei ole ollenkaan huono juttu, että maan insinöörit saavat töitä – vaikka sitten microsoftilta.

    1. Nokia uskovaisuus on mm. kotimaisen työn arvostamista. Tässä tapauksessa työ jää (ainakin toistaiseksi) suomeen, mutta hillot, jos sitä alkaa tulemaan, tuskin jää tänne. MS on tässä viimeaikoina puhunut niin paljon puuta heinää että eipä ole paljoa luottoa enää, mitä lupailevat.
     Pelkona on, että suomalaisten Nokia insinöörien työ jatkuu vuoden, kaksi MS:n leivissä ja sitten tuotekehitys siirtyy rapakon taa.
     En ymmärrä miksi Nokia piti myydä, juuri kun puhelimien myynti alkoi kasvaa nopeasti ja uusia malleja tulee koko ajan. Toisaalta en myöskään ymmärrä, miksi MS haluaa oman puhelimen. Myynti aivan varmasti parempi Nokia nimellä em. valmistamana kuin MS:n valmistamana Lumiana tai minkä sitten nimeksi laittavatkin. WP softa on laahannut kehityksen ja Nokian perässä joten yhdistyminen tuskin nopeuttaa tuota merkittävästi?. Kaupan myötä myös muiden valmistajien kiinnostus WP:hen tuskin kasvaa.
     Täytyy vain toivoa että, toinen kotimainen valmistaja (Jolla) saa tuotettua ja myytyä suunnittelemiaan puhelimia ja siten kotimainen osaaminen ja työ jatkuu.

 7. Hyviä kuvia, kaunis laite.

  Rumat nuo mustat rajaviivat kyljissä.

 8. Tuon on ihan puhelimen kokoinen ja hyvän tuntuinen kädessä. Voittaa 920:n terävät kulmat ja järkyttävät mitat 100-0.

 9. Loistolaite! Viikon käytössä ja voittaa kaikki entiset luurini. 920: n kuvia ei voi verrata, tällä saa lupausten veroisia kuvia, sitäpaitsi N8:ssa oli parempi kamera kuin 920:ssä. Olen 925:een tyytyväinen siksikin, että käyttö on entistä sujuvampaa, löytyy taajuuskorjain, näyttö on uskomattoman upea ja toimii oikeasti auringon valossa. Muotoilu on moitteeton mielestäni. En halunnut 1020:ä juuri tuon ruman kameranpallukan takia. Eli 900:sta 925:een oli loistohyppy!

 10. Hyvän näköinen. Lumia 900 pitäisi kohta vaihtaa mutta odotan josko Nokialta tulisi vielä tänä vuonna härpäke jossa olisi hieman isompi näyttö, esim. 5″, vähintään 32 gt muisti tai muistikorttipaikka.

Kommentointi on suljettu!